Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obecny stan almadia i co tu sie wyprawia

Zezun20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja ładnie obraża graczy sam screen to pokazuj szukałem z kolegami jakiegoś serwera ale co ja tu widzę to napewno nikomu nie polece tego serwera. Na to wychodźi że bana tez dostałeś za darmo czyli czytając to co napisałeś stwierdzam że administracja robi co chce. A jak okaże się prawda z tymi bryłkami jak piszesz to powinnien go zamknąć od razu. Pomijając jaki administrator groźi graczowi żenada !!!!  Pozdrawiam

Opublikowano

No to ładnie administracja traktuje tam graczy, nie polecam tego serwera bo administracja nie ma za grosz szacunku do graczy z czego widać wszystko na powyższych ss'ach :)

Opublikowano

ja p******e j**** ich nie grajcie u nich i c**j im w dupe k***a taki problem? :) nie odrazu trzeba z chusteczką przy oczach płakać na mpcforum oo nie k***a łeee zbanowali mnie ;x po prostu pierdol ten serwer i tyle. serwer ogólnie pod hajs. :) 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Gość Lujekk
Opublikowano

patola jak vixa itd.. chyba jedyny serw który nie jest olewany to vesteris

Opublikowano

Kolejny fake temat 3 już w waszej karierze. Nawet tego nie czytam same bzdurne pomówienia 0 dowodów, infantylność wypowiedzi i myślenia jak w poprzednich tematach zapewnie bo czym nowym możecie zadziwić. Jedyne co idzie na +, że nakręcacie reklamę mojego serwera i to, że więcej ludzi ostatnio wbija bo Ci w porównaniu do was zapatrzonych w siebie potrafią ocenić co jest prawdziwe co jest falsyfikatem.

*Może napiszę też to tutaj co w tamtych tematach czyli z czego biorą się takie tematy na mpc, a więc był sobie pewien gracz który został wykluczony z oferty serwera na zawsze (perm na wszystkie konta), za udostępnianie danych osobowych użytkownika/ów oraz za pisanie, że serwer padnie za x dni, ogólnie działanie na szkodę serwera, ten jegomość postanowił wrócić na serwer zrobił eq i wyłapał kolejnego perma i zaczął robić znowu to samo :).

IXHZI0e.jpg

5MEEz73.jpg

*Co do shoutboxa bo nie czytałem ale zapewne nazmyślane i zmanipulowane jak ostatnio dodaje całość shoutboxa z archiwum:

ry6JjOC.jpg

Lhj4MbH.jpg

oL649lm.jpg

pZY2bZB.jpg

4Iyrxhz.jpg

4Wa4ij8.jpg

VkbIS4P.jpg

tqzm3hH.jpg

O a tutaj najlepsze

jnlqQAF.jpg

K8BfKER.jpg

Jako, że oni podrabiali screeny (tak daleko poszli w swoich kłamstwach) to także filmik z shoutboxa.

Link bezpośredni:

***Dodatkowo ich poprzednie tematy do których warto zajrzeć bo demaskacja głupoty i ignorancji jest tam na niezłym poziomie: http://www.mpcforum.pl/topic/1615271-administracja-bry%C5%82ki-na-lewo-almadia/#entry13596761 ; http://www.mpcforum.pl/topic/1615228-kr%C3%B3tki-opis-i-stan-almadiapl-co-si%C4%99-wyprawia/page-2#entry13596594

Reasumując:

Podszywali się pod Administracje, podrabiali screeny, kłamali, manipulowali faktami i inne takie i nadal to robią :). A wszystko ładnie widać w załączonych tematach.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

na vixie jedyną przyczyną patoli był [HA]TOP który chciał kamelis/cardie cały czas... ja na starcie mówiłem że lepiej od 0 zrobić pliki. :x zresztą jak ktoś wgl tam grał to sie spytaj co topek odpierdalał. 

Gość Lujekk
Opublikowano

na vixie jedyną przyczyną patoli był [HA]TOP który chciał kamelis/cardie cały czas... ja na starcie mówiłem że lepiej od 0 zrobić pliki. :x zresztą jak ktoś wgl tam grał to sie spytaj co topek odpierdalał. 

wielu mi mówiło co odpierdalało się i nawet widziałem na własne oczy ;)

Np: stronka bez zainstalowanego PHP i widoczne passy mysql w configach ;D

Opublikowano

wielu mi mówiło co odpierdalało się i nawet widziałem na własne oczy ;)

Np: stronka bez zainstalowanego PHP i widoczne passy mysql w configach ;D

no bo ten 15 letni < dowiedziałem się po fakcie debil nie umiał zwykłej strony ogarnać. :)

ogl teraz od 3 tygodni czekam od niego na list z policji za "włamanie się do bazy" .. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...