Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Administracja bryłki na lewo Almadia

SzwagierPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i krótko napiszę , - na serwerze " Almadia.pl " panuje jednym słowem parodia - jako były gracz moge wam powiedzieć , że administracja za grosz nie interesuje sie serwerem [olewa go na maxa jak może ] dopiero gdy ktoś zaczyna , coś pisać z prawdy wtedy zaczyna coś próbować zrobić dodam , że interesuje tam Administracje wyłącznie pieniązki !!! nie ważne jest za grosz dobro graczy tylko pieniążki !!! , a gdy gracz potrzebuje jakąś pomoc no musi czekać dobre tygodnie więc z całego serca nie polecam tego serwera jeżeli szanujesz czas NIE GRAJ TAM !! 

- Dodam , że już chodzą plotki na serwerze przez graczy , że administracja aby więcej zarobić sprzedaje bryłki na lewo czyli walute serwera NIE POLECAM !!! 

PS : Administracja stosuje groźby na graczach jak ktoś powie że sprzedają bryłki 

post-1556373-0-29809700-1493981706_thumb.jpg

Opublikowano

No bo hajs sie liczy taki problem? Postaw swoj serwer zobaczymy czy nie bdzie ci na hajsie zależało

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Własnie założyłem konto z myślą że znajdziemy jakiś serwer z ekipą z metka , ale dzięki za ostrzezenie bo faktycznie sam opis i ten screen pokazuje brak szacunku do graczy a to jest najważniejsze grałem troche na PL  bo siedzimy już 3 rok , ale takiego cyrku co opisujesz to nie było , przekaże napewo chłopakom żeby tam nie grali Dzięki i szukam dalej Pozdrawiam

Opublikowano

No bo hajs sie liczy taki problem? Postaw swoj serwer zobaczymy czy nie bdzie ci na hajsie zależało

vesteris stoi jakoś nie widzę narzekania na olewanie graczy :)

Czego tutaj szukasz?

Opublikowano

Niestety jest to prawda co wyrabia się na tym serwerze, z góry nie polecam go innym, grałem tutaj z ekipą 5miesięcy lecz to co robiła administracji to się w głowie nie mieściło dlatego postanowiłem sprzedać eq i pożegnać się z tym serwerem, pozdrawiam xMako.

Opublikowano

Co tamten temat z pomówieniami usunięty mowa o tym: http://www.mpcforum.pl/topic/1615228-kr%C3%B3tki-opis-i-stan-almadiapl-co-si%C4%99-wyprawia/#entry13596435 to szukacie szczęścia teraz z kolejnym fake ? :) Jak pisałem w tamtym temacie jest to płacz zbanowanych za swoje przewinienia czyli pisanie, że serwer padnie za x dni. Podszywaliście się już podemnie na mpcforum jako @LawrenceALMADIA nie pykło, podrabialiście screeny nie pykło bo dałem filmy, a teraz to. 

No ale ok lecimy dalej pokazujemy cały shoutbox nie zmanipulowany z archiwum :).

ry6JjOC.jpg

Lhj4MbH.jpg

oL649lm.jpg

pZY2bZB.jpg

4Iyrxhz.jpg

4Wa4ij8.jpg

VkbIS4P.jpg

tqzm3hH.jpg

O a tutaj najlepsze

jnlqQAF.jpg

K8BfKER.jpg

,,Jeżeli pojawi się 10 osób które tak pisze'' itp teksty opisał wszystko co będzie robił i co teraz robi :D.

filmik z potwierdzeniem, że powyższe ss są prawdziwe: (był on w poprzednim temacie).

Link bezpośredni:

Reasumując jest to kolejny ciąg oszczerstw niedojrzałego do tej gry gracza, który oczekiwał bezkarności a spotkał się ze ścianą.

@Kubek @R3public @Strik3r. @esej

Zgodnie z regulaminem pkt 4. czyli

4. Wszelkie przejawy ataków oraz gróźb wymierzonych w serwery użytkowników forum są zabronione. Kara: Perm.

Proszę o odpowiednie nagrodzenie użytkowników w to zamieszanych, z racji tego, że są to oszczerstwa mające na celu zepsuć opinie serwera -> Czyli jest to atak.

Ponadto za co gracz / gracze  zostali zbanowani.

IXHZI0e.jpg

5MEEz73.jpg

Na grze nie pykło próbują na mpc bo większa atencja. :)

Opublikowano

Co tamten temat z pomówieniami usunięty mowa o tym: http://www.mpcforum.pl/topic/1615228-kr%C3%B3tki-opis-i-stan-almadiapl-co-si%C4%99-wyprawia/#entry13596435 to szukacie szczęścia teraz z kolejnym fake ? :) Jak pisałem w tamtym temacie jest to płacz zbanowanych za swoje przewinienia czyli pisanie, że serwer padnie za x dni. Podszywaliście się już podemnie na mpcforum jako @LawrenceALMADIA nie pykło, podrabialiście screeny nie pykło bo dałem filmy, a teraz to. 

No ale ok lecimy dalej pokazujemy cały shoutbox nie zmanipulowany z archiwum :).

ry6JjOC.jpg

Lhj4MbH.jpg

oL649lm.jpg

pZY2bZB.jpg

4Iyrxhz.jpg

4Wa4ij8.jpg

VkbIS4P.jpg

tqzm3hH.jpg

O a tutaj najlepsze

jnlqQAF.jpg

K8BfKER.jpg

,,Jeżeli pojawi się 10 osób które tak pisze'' itp teksty opisał wszystko co będzie robił i co teraz robi :D.

filmik z potwierdzeniem, że powyższe ss są prawdziwe: (był on w poprzednim temacie).

Link bezpośredni:

Reasumując jest to kolejny ciąg oszczerstw niedojrzałego do tej gry gracza, który oczekiwał bezkarności a spotkał się ze ścianą.

@Kubek @R3public @Strik3r. @esej

Zgodnie z regulaminem pkt 4. czyli

4. Wszelkie przejawy ataków oraz gróźb wymierzonych w serwery użytkowników forum są zabronione. Kara: Perm.

Proszę o odpowiednie nagrodzenie użytkowników w to zamieszanych, z racji tego, że są to oszczerstwa mające na celu zepsuć opinie serwera -> Czyli jest to atak.

Ponadto za co gracz / gracze  zostali zbanowani.

IXHZI0e.jpg

5MEEz73.jpg

Na grze nie pykło próbują na mpc bo większa atencja. :)

- Almadia z tego co widzę na twoich ss występują 2 inne IP sprwadź to uważnie a nie oskarżasz ich 

między IP Iznuur a IP Arvat to inna osoba wgl na to wychodźi

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGrapus51

Widzę dalej próbujecie coś rzeźbić i wymyślić tylko niestety a może i stety wasza niewiedza na to nie pozwala. Słowo klucz maska podsieci w jego przypadku 255.255.0.0.

Ponadto dodam, że ta osoba sama potwierdziła, że to on chociażby prosząc o unbana konta na czas turnieju pvp na który się zapisała, a także na forum mam pokrywające się logi ip, mam tez coś takiego jak loginlog w grze :).

Opublikowano

Widzę dalej próbujecie coś rzeźbić i wymyślić tylko niestety a może i stety wasza niewiedza na to nie pozwala. Słowo klucz maska podsieci w jego przypadku 255.255.0.0.

Ponadto dodam, że ta osoba sama potwierdziła, że to on.

Z tego co wiem jako Administrator gry jezeli to ty naprawde chodź mam wątpliwości nie powinneś ani pokazywać IP , ani nic bez jego zgody nawet tą głupią maske podsieci którą piszesz , więc się nie dziwie że chłopak z gry  ma racje , w twoim przypadku widzę brak wiedzy , bo nie masz prawa żadnemu graczowi a tym bardziej upubliczniać cokolwiek o danej osobie świadczy to o tobie i twojemu prowadzeniu serwera wrazie wu , 

na to pewnie jest paragraf gdyby na pl, mieli tak robić  to pl już dawno by upadł taka prawda

póki co to wiecej piszesz jak pokazujesz coś konkretnego , bo takie ss jak podesłałeś to co 2 osoba by podrobiła troche słabe 

Opublikowano

Z tego co wiem jako Administrator gry jezeli to ty naprawde chodź mam wątpliwości nie powinneś ani pokazywać IP , ani nic bez jego zgody nawet tą głupią maske podsieci którą piszesz , więc się nie dziwie że chłopak z gry  ma racje , w twoim przypadku widzę brak wiedzy , bo nie masz prawa żadnemu graczowi a tym bardziej upubliczniać cokolwiek o danej osobie świadczy to o tobie i twojemu prowadzeniu serwera wrazie wu , 

na to pewnie jest paragraf gdyby na pl, mieli tak robić  to pl już dawno by upadł taka prawda

Tylko on nie pokazał całego IP. Przyjrzyj się, że zamazał kawałek.

KJJKCi3.jpg

Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium!

Forum <-- Kliknij aby przejść

Opublikowano

Tylko on nie pokazał całego IP. Przyjrzyj się, że zamazał kawałek.

No tak zamazał ale IP są różne 73-75 to już świadczy że inna osoba 

Opublikowano

Dalej próbujesz atakować oczywiście zachowując się przy tym jak typowy ignorant. Pokazanie początku adresu ip było niezbędne by udowodnić swoją niewinność oraz zdemaskować wasze oszczerstwa i to co jest waszym celem oraz z czego ten cel wynika. Końcówka adresu jest zamazana specjalnie w celach bezpieczeństwa bo nigdy bym nie podał adresu bądź co bądź użytkownika, który jest w naszej bazie, wystawiając go przy tym na jakieś niebezpieczeństwa(ew.ataki) czy chociażby z powodu trzymania się własnych zasad. Widzę także, że w dalszym ciągu nie wiesz co to jest maska podsieci i z czego wynika, a wynika ona z tego początku adresu, który jest podany powyżej, i naprawdę to jest wiedza elementarna której uczą na informatyce w szkołach podstawowych.

Bawi mnie jedna kwestia osoba atakująca, kłamiąca na temat serwera, podrabiająca screeny, działająca na szkodę serwera pisze do mnie o paragrafach i mnie umoralnia, świadczy to tylko o tym jak mało macie argumentów i jak bardzo zostaliście zepchnięci w kozi róg.

Czekam aż moderacja zrobi jakiś porządek z wami oraz waszymi multikontami założonymi o praktycznie tej samej godzinie.

Pozdrawiam.

Ps. 

Zalecam popracować nad składnią i estetyką wypowiedzi, bo piszecie wszyscy identycznie niczym jedna osoba. Średnio rozgarnięty szympans to zauważy na pierwszy rzut oka.

(Najzabawniejsze są smaczki typu [spacja],[spacja] w wypowiedziach u autora postu oraz u tego użytkownika, to i kilka innych rzeczy wskazują wyraźnie na to, że treść pisze jedna i ta sama osoba).

Ciekawe czy teraz zmienicie sposób pisania :D.

Opublikowano

Dalej próbujesz atakować oczywiście zachowując się przy tym jak typowy ignorant. Pokazanie początku adresu ip było niezbędne by udowodnić swoją niewinność oraz zdemaskować wasze oszczerstwa i to co jest waszym celem oraz z czego ten cel wynika. Końcówka adresu jest zamazana specjalnie w celach bezpieczeństwa bo nigdy bym nie podał adresu bądź co bądź użytkownika, który jest w naszej bazie, wystawiając go przy tym na jakieś niebezpieczeństwa(ew.ataki) czy chociażby z powodu trzymania się własnych zasad. Widzę także, że w dalszym ciągu nie wiesz co to jest maska podsieci i z czego wynika, a wynika ona z tego początku adresu, który jest podany powyżej, i naprawdę to jest wiedza elementarna której uczą na informatyce w szkołach podstawowych.

Bawi mnie jedna kwestia osoba atakująca, kłamiąca na temat serwera, podrabiająca screeny, działająca na szkodę serwera pisze do mnie o paragrafach i mnie umoralnia, świadczy to tylko o tym jak mało macie argumentów i jak bardzo zostaliście zepchnięci w kozi róg.

Czekam aż moderacja zrobi jakiś porządek z wami oraz waszymi multikontami założonymi o praktycznie tej samej godzinie.

Pozdrawiam.

Ps. 

Zalecam popracować nad składnią i estetyką wypowiedzi, bo piszecie wszyscy identycznie niczym jedna osoba. Średnio rozgarnięty szympans to zauważy na pierwszy rzut oka.

Ty chyba jestes jakiś " Fake " a nie administrator gry almadi  to że pisze prawde jak sprzedawałeś bryłki jeszcze naszym znajomym to nie moja wina ss dostarczymy jak kumpel wróci dzisiaj to się przekonasz  może teraz ci sie przypomina cos takiego jak przemek hm ??  Dodam, że Iznnur to nie ja a mój młodszy brat on zakończył a ja sobie zacząłem na serwie ale od razu dostałem bana. Arvat to była moja postać dostałem bana bo Administrator  jak nie przepada za danym graczem lub stawia mu problemy typu podrywa [THEA ] jak DuDey to robił to dostaje PERMA i tyle żegnam cie nie twój temat nie rozkazuj administracji mpc czy mają usunąć czy nie

TO  , ŻE NIE POLECAM SERWERA BO SĄ OSZUSTWA PRZEKRETY I ADMINISTRACJA FAWORYZUJE SWOICH ZNAJOMYCH ORAZ SPRZEDAJE BRYŁKI TO JUŻ NIE MOJA WINA

PS : MASKA PODSIECI NIE WYNIKA Z ADRESU IP ------ WKOPA 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...