Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Terraria] Terraria Sandbox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,
jakiś czas temu kupiłem serwer aby pograć ze znajomymi, jak wiadomo każdy content się kiedyś kończy więc dlatego też chcę oddać serwer w wasze ręce.

Na serwerze obowiązują nowe postacie, nie ma żadnych szczególnych pluginów czysty tshock.
Serdecznie zapraszam do gry :)

178.32.201.165 port 7084

Na serwerze mapa Large, Expert, Hardmode włącze za jakiś czas co by wszystko za szybko do przodu nie poszło :)

Slotów jest 10 myślę że starczy :) 
Mam nadzieję że nie będzie też za dużego griefu, ale jak wiadomo wszystko jest możliwe :D

Jeszcze raz serdecznie zapraszam do gry :)

ps. Jeśli ktoś znajdzie jeszcze jakieś potrzebne uprawnienia do podstawowej rangi piszcie śmiało, dodam co by grało się bez problemów :)

Opublikowano

Czysty surowy TShock bez konfiguracji - brak /spawn i /home gryzie, tak samo jak brak możliwości przywoływania jakichkolwiek bossów.

Brak graczy trochę odpycha.

Daję jednak + za chęci i za specyficzny spawn, który (co nie jest dla mnie zaskoczeniem) nie został chroniony.

Opublikowano

Taki właśnie był mój cel, chciałem aby rozgrywka była jak najbardziej zbliżona do standardowej.

Co do przywoływania bossów, przywoływaczki powinny bez problemu działać po rejestracji w grze poprzez komendę /register

Opublikowano

Hm, no dobra, mogłem tego nie zauważyć.

Ale chociaż ochroń ten spawn, bo ktoś mógłby równie dobrze wejść i go poniszczyć a szkoda, bo bardzo fajny, inny niż te które miałem okazję zobaczyć.

• 9 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Terraria] Terraria Sandbox

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...