Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xTs3 | Darmowy Publiczny Serwer stworzony z myslą o Tobie

Konkol00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny tylko ta Strefa Administracji troszku przesadzona, być może to kwestia gustu ale tak jak mówię.

Opublikowano

Serwer fajny tylko ta Strefa Administracji troszku przesadzona, być może to kwestia gustu ale tak jak mówię.

Wszystko można zawszę zmienić jeśli masz jakieś pomysły pisz śmiało! :D Odświeżam.

Opublikowano

Okej, zacznijmy od minusów ( jak zawsze ja xD ) :

<10:53:33>  niewystarczające pozwolenia klienckie (nie powiodło się na i_channel_needed_subscribe_power)
Żeby na wszystkie kanały ;-; Rozumiem administracyjne, żeby użytkownik nie widział cnie bo jest lista administracji ale bez przesady :/

- Na co Wam tyle pustych spacerów lelz ten ts przez to bardzo taki długi...
- Moim zdaniem nie które strefy są w złym miejscu
- Ograniczcie znaki specjalne ;P

Plusiki :

+ Piękny banner
+ Miła i pomocna administracja
+ ABot od @artur8889
+ Dużo ludu :D

Końcowa ocena 6/10! Polecam i pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Okej, zacznijmy od minusów ( jak zawsze ja xD ) :

<10:53:33>  niewystarczające pozwolenia klienckie (nie powiodło się na i_channel_needed_subscribe_power)
Żeby na wszystkie kanały ;-; Rozumiem administracyjne, żeby użytkownik nie widział cnie bo jest lista administracji ale bez przesady :/

- Na co Wam tyle pustych spacerów lelz ten ts przez to bardzo taki długi...
- Moim zdaniem nie które strefy są w złym miejscu
- Ograniczcie znaki specjalne ;P

Plusiki :

+ Piękny banner
+ Miła i pomocna administracja
+ ABot od @artur8889
+ Dużo ludu :D

Końcowa ocena 6/10! Polecam i pozdrawiam, Krzysztof <3

W najbliższym czasie na zebraniu administracji planujemy poprawić wygląd kanałów i umiejscowienie stref ;) bardzo dziękuję za opinię pozdrawiam! :) 

Opublikowano

Powiem tak, w miarę ładna prezentacja...ale:

Brak pewnego efektu wow jak wejde na serwer - nie wiem czy mnie coś ominęło, lecz brakuje mi jakiś funkcji, lub dostępnych bajerów które naprawdę mówią że jesteście unikalni.

Ikonki ładne, banner też, lecz układ kanałów zdecydowanie do poprawy.

Narazie neutral, zobaczymy co i jak po zmianach :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Serwer z bardzo podobną administracją jak ten ffa**, czyli po prostu banda debili z rumunem na czele, serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Serwer z bardzo podobną administracją jak ten ffa**, czyli po prostu banda debili z rumunem na czele, serdecznie nie polecam.

Widzę że chwalisz się bardzo wysoką kulturą ;) Może jakieś opinie bo na razie napisałeś coś kompletnie wyjętego z kontekstu ;) takie opinie jak twoje nas nie interesują nie pozdrawiam :) 

Opublikowano

vest.

Masz racje, wiadroo jest bezmózgiem.

Dał bym lepszą ocene lecz znam tego osobnika, wiem również jak sie zachowuje i co próbuje.

Kiedyś chciał ode mnie domene tsmg.pl i taku.yt i mieliśmy siedzieć u nich na ts3, powiedział mi wtedy że jak bedzie miał 400/500 stałych użytkowników z miejsca sprzedaje domeny :)

Pozatym sama administracja jest strasznie toxyczna :)

Opublikowano

Nie polecam ze względu właściciela administracja jest bandą debili serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Administracja jest zmieniona więc jeśli chcecie pisać takie głupoty to zapraszam na serwer to obgadać :) @Qmis bardzo fajna opinia i wiele wnosi do tematu ;) 

a co do ciebie @Grenus Mateusz nigdy nie chciał sprzedawać żadnych domen a gdy chciał od ciebie kupić domenę i dostałeś technika na jego serwerze to zrobiłeś mass bana ;) 

Opublikowano

Konkol00 massbana zrobiłem tylko i wyłącznie z winy waszej uwczesnej administracji...

Co do składu administracji to nie zmienił się zbytnio.

Opublikowano

Dzisiaj o zostały wprowadzone lekkie poprawki dotyczące kanałów i pustych spacerów jeśli macie jeszcze jakieś pomysły proszę o napisanie ich tutaj ;) pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...