Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po ile mam stawiać żeby nie przegrać na ruletce?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Gram na society.gg wygrałem na x50, i jakimś cudem zrobiłem 12euro w 5betach, zaczynając od 3centów kończąc na 12euro.

Po ile mam stawiać żeby nie przegrać?

Są na tej stronie jakieś patterny, typu trainy?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wydaje mi się, że na stronach tego typu nie ma żadnych patternów. Czasami wchodzi administrator i sam ustawia "kolejkę". 

Była kiedyś taka akcja, że 1 osoba postawiła na czerwone i wygrała, druga postawiła też na czerwone w tym samym czasie, ale u niej wypadły czarne i przegrała. 

Wszystko działo się na live i ładnie zobrazowało jak takie stronki działają. 

Ja co Ci mogę polecić to wypłacić skina za 12 euro, jeżeli chcesz zarobić to się tradeuj. Jest to bardzo mozolne,  ale masz  pewność, że jeżeli coś stracisz to tylko przez swoją głupotę i nieuwagę, a nie przez ustawiony system. 

Może ta stronka jest pewna i nie ustawia gier. Założę się jednak, jeżeli będziesz dalej tymi 12 euro grał to je przegrasz B) 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że na stronach tego typu nie ma żadnych patternów. Czasami wchodzi administrator i sam ustawia "kolejkę". 

Była kiedyś taka akcja, że 1 osoba postawiła na czerwone i wygrała, druga postawiła też na czerwone w tym samym czasie, ale u niej wypadły czarne i przegrała. 

Wszystko działo się na live i ładnie zobrazowało jak takie stronki działają. 

Ja co Ci mogę polecić to wypłacić skina za 12 euro, jeżeli chcesz zarobić to się tradeuj. Jest to bardzo mozolne,  ale masz  pewność, że jeżeli coś stracisz to tylko przez swoją głupotę i nieuwagę, a nie przez ustawiony system. 

Może ta stronka jest pewna i nie ustawia gier. Założę się jednak, jeżeli będziesz dalej tymi 12 euro grał to je przegrasz B) 

jaka to strona gdzie było ustawione?

Opublikowano

Szukałem i nie mogę znaleźć kanału i zapisku z tamtego live. 

Wystarczy, że YouTube wpiszesz frazę ustawiona ruletka, a będziesz miał też pełno innych filmów. 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...