Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wybrać hosting? - VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie VPN w rozsądnej cenie, normalnie brałbym OVH, ale jedyna forma płatności jaką dysponuje to paypal, poleci coś, ktoś? Hostinger odpada bo oferta dość słaba, już nie mówiąc o cenie

Opublikowano

lvlup to jakieś majnkraftowe gówno, chyba kiedyś się w tym specjalizowali. Raczej bardzo słaby hosting, skoro nie podają nawet specyfikacji maszyny, a jedyną wytyczną dla ceny jest liczba ram, poza tym są to VPS'y "wtórne", wcześniej wynajęte od OVH - ma ktoś coś innego? Chce postawić na tym strone, ts'a, my sql'a ew. jako ftp, "moja chmura" - Nie, nie potrzebuje nie wiadomo ile ramu :)

PS: Jeżeli nie ten dział, to który byłby bardziej odpowiedni? W końcu to zarządzanie serwerem, a co najwyżej wybrałem niewłaściwą podkategorie ze względu na brak możliwości wybrania innej.

Opublikowano

OVH ma płatność PayPalem, zawsze płacę tak za domeny, więc pewnie za serwery też się da. Poszukaj gównovpsów w USA, możesz znaleźć coś za $10 rocznie (sensownego), droższe też są, TS pewnie będziesz miał mały a na mysql i jakiś storage wystarczy.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...