Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krótki opis i stan Almadia.pl Co się wyprawia

SzwagierPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam krótko opisać co się dzieję na serwerze " Almadia.pl " Jak Administracja podchodzi do graczy ( Jak ich traktuje ) i jak pełni funkcje tego serwera a więc :

- Na serwerze panuje [HA]Lawrence / [HA]Brendy  - Administratorzy Gry  , oraz [ Thea ] - pełnij funkcję GM dodam od razu , że tak pełni żeby się z nią skontaktować to trzeba czekać i czekać i tak nie uzyskasz odpowiedźi konkretnej

- [HA]Brendy - Olewa serwer wchodzi na gre , forum raz na 2 tyg , to już dobrze jak tak wejdzie czasami to i trzeba czekać o wiele dłużej , nie organizuje ewentów nic kompletnie nie interesuje się serwerem

- [HA]Lawrence - Jest to typ który olewa serwer, ale wchodzi żeby banować i groźić [ ss ] na końcu a czemu banować bo taki ktoś jak ja się im sprzeciwił i próbował udowodnić prawde i pokazać ludzią jak to jest tak naprawde na tym serwerze  a więc :

- Zostałem zbanowany oraz kilku moich kolegów 7 postaći i postać która wygrała Turniej PVP [TOP1] aa jak myślicie za co ban ? już wam wyjaśniam : za to , że napisałem na forum cytuje " Kiedy rozdasz nagrody skoro pisałeś  , że mamy czekać do 24h a już czekamy 4 dni lub więcej "  dostałem odpowiedź od niego taką  " Ty już masz bana a nagrody nie dostaniesz " to zadałem sobie pytanie za co ?? tego bana miałbym dostać ?? napisał mi " Kiedyś dostałeś bana i nie masz wstępu na serwer a nie wiedziałem , że to ty  " , dziwnym trafem już na turnieju wiedział , że to ja hmm dziwne ??  a propo za co dostałem tego bana za to , że napisałem na grze " Jan Kowalski " napisał , że to jest Upublicznianie imienia i nazwiska i mimo , że dostałem bana na 6 kont wtedy stwierdził , że teraz też muszę i również za ten cytat co bedzie w [ss pokazany ] Dodał też , że jak spróbuje z nim zadrzeć to zna moje dane Czyżby groźby panie [HA]Lawrence

- Dodam , że cały [HA]Lawrence bawi się miłośc przez neta , ze swoją wybranką  GM [THEA] , która podlizuje się do graczy aa gdy ktoś z jej przyjaciół da ss obojetnie jakiego takiego jak " Jan Kowalski "  banuje z automatu nic się nie pyta i wogule na al konta permy  , a że głowni administratorzy mają w to wywalone to ludźie otrzymują bany za darmo nic już nie można napisać UWAŻAJCIE !! :D  Wszyscy wiedzą, że na serwerze administratorzy mają swoich informatorów tak zwanych kapusiów jest to taki grubasek xMako , który za wszelką cene robi wszystko żeby się podlizać i swoją prowokacją potrafi nie jednego gracza zbanować podsyłając  ss to było w moim przypadku  jest on znany na wielu serwerach głośno o nim było wszedzie robił jeden wielki syf

- Jednym słowem powiem, że jak ktoś bedzie chciał udowodnić prawde  na serwerze z automatu dostaje PERMA oraz groźby przez [HA]Lawrence , z całego serca nie polecam tego serwera ludźie już z niego uciekają bo widzą co się dzieję ale postanowiłem , że  was tu

poinformuje , serwer jest już dawno olany przez administracje a póki mogą czerpać hajs to coś tam udają , że robią chodzą już na serwerze plotki że Administracja sprzedaje bryłki na lewo  .. NIE POLECAM GRAĆ JEŻELI KTOŚ SZANUJE CZAS TO NA TYM SERWERZE ALMADIA.PL TYLKO GO ZMARNUJESZ !!!

Arvat to ja na forum

Lawrence - to wiadomo Administrator Gry

post-1556373-0-95320600-1493931607_thumb.jpg

post-1556373-0-90731600-1493931617_thumb.jpg

post-1556373-0-06674100-1493931634_thumb.jpg

Opublikowano

Było już coś o Lorensie głośniej jak dobrze pamiętam.

Próbują ściągnąć graczy, ale widzę,że będzie kicha,

Opublikowano

Siemka jestem xMako z Almadi i przyszedłem się tu wyżalić że jestem 2licowym lizodupem. Przyznaję się do tego że sprzedałem mojego kolegę który dał mi wszystko pomógł mi w życiu jak miałem ciężko. No niestety ja uwielbiam szamanki i zarywam do każdej a że tą szamakną była Thea to postanowiłem podrobić ss'y i jej wysłaś bo myślałem że będę miał u niej jakieś szanse a tu lipa. Thea jest spoko lubię się podlizać administracji i mam z nią układy jeśli nie wierzycie to zapraszam na PW podeślę ss'y na to jak administracja mi pomagała. Thea dziękuję Ci za pomoc i faworyzowanie mnie lecz niestety kończę tu grę przez to co było między nami ostatnimi czasami jest mi bardzo przykro na ale cóż bywało róznie i przepraszam Cię za wszystko może kiedyś wrócę, pozdrawiam xMako ;)

Opublikowano

Człowieku zastanawialiśmy się nad unbanem dla Ciebie...

wystarczyło przyjść i normalnie pogadać a od razu pisać na MPC i wysyłać prywatne rozmowy.

Staramy się ogarniać nowych graczy na serwer, inwestujemy w to pieniądze a Ty takimi postami robisz antyreklame. Liczba graczy spada - wy narzekacie ze nikt nie gra a jak mają grać jak sami plujecie na własny serwer....

Wiadomo że na prywatnych serwerach były przekręty i będą, ale po co od razu latać po MPC i o tym krzyczeć...

Jak gracze odejdą to pożałujesz a dobrze wiesz ze mam Twoje dane osobowe Pawełku, także uważaj sobie jeśli dalej planujesz nam psuć opinie. Nie groże Ci tylko informuję :)

to jest mój biznes, gracze też sie liczą ale tylko tacy co utrzymują serwer bo nikt nie będzie utrzymywał serwera żeby nolajfy sobie mogły grać...

Tyle w temacie, przemyśl to... na ts nie masz jeszcze bana

Opublikowano

Ten serwer tak czy tak od dłuższego czasu jest martwy, więc imo zbędny post xD

Następny...

Serwer dobrze by się trzymał jakbyście przestali nam pluć w twarz i zaczeli grać i ładować w IS to by wszystkim było lepiej :)

czekamy na graczy i na pieniążki, aby rozwijać serwer :)

Ale jak tak będziecie nam przeszkadzać to nikt do nas więcej nie przyjdzie.

Opublikowano

Następny...

Serwer dobrze by się trzymał jakbyście przestali nam pluć w twarz i zaczeli grać i ładować w IS to by wszystkim było lepiej :)

Co następny? Kieszonkowe się kończy, więc starasz się utrzymać min 50 graczy, którzy ładują SM`y na ten syf serwer. Taka jest prawda wasz serwer to dno i nie ma już nawet podjazdu do „dzisiejszej sceny metina”, która i tak jest c*****a. :)

@Edit

Jak gracze odejdą to pożałujesz a dobrze wiesz ze mam Twoje dane osobowe Pawełku

Czyli jak gracze odejdą to twoja osiedlowa mafia odwiedzi go?

Opublikowano

Następny...

Co następny? Kieszonkowe się kończy, więc starasz się utrzymać min 50 graczy, którzy ładują SM`y na ten syf serwer. Taka jest prawda wasz serwer to dno i nie ma już nawet podjazdu do „dzisiejszej sceny metina”, która i tak jest c*****a. :)

@Edit

Jak gracze odejdą to pożałujesz a dobrze wiesz ze mam Twoje dane osobowe Pawełku

Nie ma to jak obrażać bez powodu...

Co też zostałeś zbanowany i teraz wylewasz swoje żale?

Zawsze można się dogadac, nie trzeba od razu cisnąć publicznie po nas....

My i Wy gracze potrzebujemy nowych mocnych graczy którzy pomogą nam utrzymać serwer żeby Wam się fajnie grało :)

Opublikowano

Następny...

@Edit

My i Wy gracze potrzebujemy nowych mocnych graczy którzy pomogą nam utrzymać serwer żeby Wam się fajnie grało :)

Nie wiem czy fajnie się gra na serwerze gdzie administracja grozi graczom. Śmieszne jest Twoje zachowanie, drażni mnie takie "kozaczenie" masz jego dane osobowe i co? Będziesz go szantażował? Pamiętaj że odwaga kończy się tam gdzie zaczyna się prawdziwe życie :)

Opublikowano

Następny...

@Edit

O k***a XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Po pierwsze grałem na tym „serwerze” max 10 min po tak krótkim czasie można stwierdzić, że serwer to totalne dno (więc bana nie mam :/). Po drugie przytoczę cytat po raz drugi.

Więc nie rozumiem po co chcesz się dogadywać, skoro wyjeżdżasz z tekstem, że ktoś ma pożałować z powodu odejścia graczy. Po trzecie ten serwer nie zdobędzie tylu graczy co mają teraz „Topowe” projekty, więc daruj sobie i zamknij ten syf.

Opublikowano

Następny...

@Edit

Nie wiem czy fajnie się gra na serwerze gdzie administracja grozi graczom. Śmieszne jest Twoje zachowanie, drażni mnie takie "kozaczenie" masz jego dane osobowe i co? Będziesz go szantażował? Pamiętaj że odwaga kończy się tam gdzie zaczyna się prawdziwe życie :)

Na Almadi każdemu dobrze się gra dopóki nikt z zewnątrz nie psuje klimatu, takich nie potrzebujemy... zamknijcie już ten temat :)

Nie grożę nikomu ale każdego mogą nerwy ponieść. Wkońcu to pieniądze które inwestuje w serwer DLA WAS GRACZY a inni zamiast to szanować niszczą to.

Więc masz odpowiedz :)

Opublikowano

Następny...

@Edit

Na Almadi każdemu dobrze się gra dopóki nikt z zewnątrz nie psuje klimatu, takich nie potrzebujemy... zamknijcie już ten temat :)

Nie grożę nikomu ale każdego mogą nerwy ponieść. Wkońcu to pieniądze które inwestuje w serwer DLA WAS GRACZY a inni zamiast to szanować niszczą to.

A to za przeproszeniem co to jest? Prośba o nawrócenie czy groźba? Człowieku twój serwer upadł już wieki temu pogódź się z tym żaden nowy gracz nie przyjdzie na „przestarzały” serwer.

Nawet jakby sam Jan Paweł Drugi zrobił gameplay i tak tam nikt nie zagra. Powiedz mi ile jest w godzinach popołudniowych jest osób? BTW. Jak chcesz zdobyć nowych graczy, skoro nie chcesz nikogo z zewnątrz, a sam pisałeś, że „gracze z zewnątrz” psują klimat i jaki z ciebie administrator, skoro puszczają ci nerwy i grozisz graczowi?

@Edit

A tak jeszcze jedno pytanko jakim prawem każesz zamknąć ten temat, skoro nie jest twój? xD

Opublikowano

Następny...

@Edit

Teraz próbujesz z siebie ofiare zrobić kiedy graliśmy normalnie na tym serwerze to zawsze ty się czepiasz co zbyt mało pieniązków dochodzi aa te plotki co o serwerze ze musisz bryłki sprzedawać na lewo predzej czy pózniej ktoś mnie poprze i pewnie wiecej dowodów się znajdzie nie raz mi pisałeś , że ze zobaczymy jak to pokaże komuś , no ale pokazałem niech ludzie wiedzą jaki naprawde jesteś i jak traktujesz graczy oraz serwer

Opublikowano

A to za przeproszeniem co to jest? Prośba o nawrócenie czy groźba? Człowieku twój serwer upadł już wieki temu pogódź się z tym żaden nowy gracz nie przyjdzie na „przestarzały” serwer.

Nawet jakby sam Jan Paweł Drugi zrobił gameplay i tak tam nikt nie zagra. Powiedz mi ile jest w godzinach popołudniowych jest osób? BTW. Jak chcesz zdobyć nowych graczy, skoro nie chcesz nikogo z zewnątrz, a sam pisałeś, że „gracze z zewnątrz” psują klimat i jaki z ciebie administrator, skoro puszczają ci nerwy i grozisz graczowi?

@Edit

A tak jeszcze jedno pytanko jakim prawem każesz zamknąć ten temat, skoro nie jest twój? xD

Nikogo nie nawracam, kto chce i jest porządny gra na Almadii reszta niech sobie gra dalej w sapera :P

Nerwy każdemu puszczają jak ktoś niszczy czyjąś prace jak Wy. Wkładam w serwer całe serce a co za to jest? tematy na MPC tylko dlatego że staram się dawać Wam rozrywke.... Polecam się zastanowić nad sobią.

Nie kazuje zamykać tematu tylko daje dobrą rade, też lepiej idz na inne tematy bo nie masz nic sensownego do napisania widze.

a Ty SzwagierPL - dałem Ci szanse zastanowić się nad sobą więc wykorzystaj to, a te rozmowy tu są chyba zdędne co? :)

a pieniązki to wiadomo że się przydadzą żeby zrobić najlepszy serwer w Polsce, chyba damy rade co? !!! :)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLawrenceALMADIA - fake konto administracje mpc proszę aby zajrzała czyje to jest multikonto i zbanowała.

Wszystko co napisałeś to jest Twój płacz, zachowujesz się jak dziecko, któremu ktoś w piaskownicy zniszczył babkę, którą ulepił - infantylnie. Zacznijmy od początku Twoje pierwotne konto Iznuur zostało zbanowane za udostępnianie informacji publicznych o graczach oraz działanie na niekorzyść serwera jak? Pisanie o tym, że serwer padnie za x dni i inne takie. Kilka dowodów:

j3HQE08.jpg

QvpuKuy.jpg

Końcówka ip zamazana.

Reasumując dostałeś słusznego bana, a teraz próbujesz swoich sił by zepsuć opinie serwera i jak najbardziej na niego napluć dlatego, że oczekiwałeś bezkarności. Bywali lepsi niż Ty i sprytniej to robili problem wasz jest taki, że my mamy na wszystko logi, a wy macie puste słowa i fake konta.

Ponadto jak dajesz ss z shoutboxa dawaj całość a nie fragmenty, oj niestety nie masz dostępu do archiwum.

Screeny z shoutboxa z archiwum(Do którego nie masz dostępu jako uzytkownik ;)) najpiękniejsza jest treść ta z Pozdrowienia dla mpcforum jak odgrażasz się, że właśnie zrobisz ten temat i nazmyślasz w nim.

EPAK9n2.jpg

yiy4Ogi.jpg

BL29FgJ.jpg

H7jS0NC.jpg

@esej @Kubek @R3public @Strik3r. Tak jak pisałem koleś podszywa się pod Administracje serwera oraz jest to jego multikonto zróbcie coś z tym.

Pozdrawiam.

@down

Dodatkowo pośmiejmy się bardziej:

I dowód tego kto jest prawdziwy.

+Naprawde serwer mam od ponad roku a na mpc jestem od Użytkownik od Dzisiaj, 21:06  XDDD Mogłeś chociaż uzyć konta które ma z rok to ktoś by to łyknął może :).

adlNK9b.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLawrenceALMADIA - fake konto administracje mpc proszę aby zajrzała czyje to jest multikonto i zbanowała.

Wszystko co napisałeś to jest Twój płacz, zachowujesz się jak dziecko, któremu ktoś w piaskownicy zniszczył babkę, którą ulepił - infantylnie. Zacznijmy od początku Twoje pierwotne konto Iznuur zostało zbanowane za udostępnianie informacji publicznych o graczach oraz działanie na niekorzyść serwera jak? Pisanie o tym, że serwer padnie za x dni i inne takie. Kilka dowodów:

j3HQE08.jpg

QvpuKuy.jpg

Końcówka ip zamazana.

Reasumując dostałeś słusznego bana, a teraz próbujesz swoich sił by zepsuć opinie serwera i jak najbardziej na niego napluć dlatego, że oczekiwałeś bezkarności. Bywali lepsi niż Ty i sprytniej to robili problem wasz jest taki, że my mamy na wszystko logi, a wy macie puste słowa i fake konta.

@esej @Kubek @R3public @Strik3r. Tak jak pisałem koleś podszywa się pod Administracje serwera oraz jest to jego multikonto zróbcie coś z tym.

Pozdrawiam.

sam jesteś fake...

a prosić to się możesz sam o graczy bo i tak nikt grać na Almadii nie chce przez takich jak ty. polecam się ogarnąc i nie zakładać MULTIKONT.

i daruj sobie te podrabiane SSy ;))

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale kekłem z tego tematu

Jakiś dzieciak żali dupsko bo dostał bana na serwerze @Almadia pokazał że raczej słusznego (nie wiem, nie grałem tam) i tak patrząc na to z boku autor tematu i podszywka lawrence'a to banda dzieciaków których całym życiem jest metin, udowadnia to ich zachowanie chociażby w tym temacie

Co do tematu do zamknięcia i wyjeban*a w pizdu a autora tematu i podszwykę elegancko nagrodzić banem/warnem

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ale kekłem z tego tematu

Jakiś dzieciak żali dupsko bo dostał bana na serwerze @Almadia pokazał że raczej słusznego (nie wiem, nie grałem tam) i tak patrząc na to z boku autor tematu i podszywka lawrence'a to banda dzieciaków których całym życiem jest metin, udowadnia to ich zachowanie chociażby w tym temacie

Co do tematu do zamknięcia i wyjeban*a w pizdu a autora tematu i podszwykę elegancko nagrodzić banem/warnem

Tutaj próbujesz cos udowodnić ktoś napisał prawde jak jest , nie wierzysz pograj sam na ALMADI  tylko pózniej nie marudź , że straciłeś czas i administracja robi jeden wielki przekręt

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSzwagierPL

Tyle czasu zajęło Ci sprawdzenie tutoriali jak działają narzedzia deva na chrome ? :D

Zatem ciąg dalszy demaskacji Twojej beszczelności:

Part 1

51f74CY.jpg

Part 2

QwbSWWM.jpg

Efekt końcowy poszedłem nawet o krok dalej ^^:

5J5bR3B.jpg

A teraz dodatkowo faktyczne screeny nie spreparowane z archiwum od godziny 23:00 do 00:30

O8hdKdK.jpg

MEFJwC5.jpg

Skończ lub też skończcie się poniżać ludzie bo naprawdę to już zamist śmieszne robi się smutne a wy żałośni i wciąż dziecinni. A moderacje proszę o podjęcie wkońcu jakiś działań bo to też lekka przesada, że typy robią sobie na forum co chcą.

Pozdrawiam.

@Edit

Widzę, że kolega postanowił przestać się ośmieszać i usunął treść postu jednak ja zrobiłem screeny tego co postował :).

Śmiechu ciąg dalszy bo użytkownik Arvat został zbanowany na forum dużo wcześniej niż spreparowałeś to na ss (16:59 dnia 04).

Dowody:

0Wp4dk2.jpg

Ponadto to kolejny dowód, że wszystko co robią to jest fake :). Zakończcie ten festiwal żenady.

Kolejna demaskacja Twojej głupoty na screenie wyraźnie widać jako kto jestem zalogowany w panelu Administratora. xD

Opublikowano

Jak gracze odejdą to pożałujesz a dobrze wiesz ze mam Twoje dane osobowe Pawełku, także uważaj sobie jeśli dalej planujesz nam psuć opinie. Nie groże Ci tylko informuję :)

ahaha bede nieslawil teraz te almandie gdzie sie da tez sobie postacie SerwerOff porobie, a teraz przyjedz do mnie kozaku a co gorsza podaj mnie do sadu XDDDDDDD

poziom tej wypowiedzi i ogolnie tego calego tematu oraz szwagrapl jest ponizej jakiegokolwiek poziomu a twoja glupota lorens az za skale wyjezdza

pozdrawiam xD

Opublikowano

Tyle czasu zajęło Ci sprawdzenie tutoriali jak działają narzedzia deva na chrome ? :D

Zatem ciąg dalszy demaskacji Twojej beszczelności:

Part 1

51f74CY.jpg

Part 2

QwbSWWM.jpg

Efekt końcowy poszedłem nawet o krok dalej ^^:

5J5bR3B.jpg

A teraz dodatkowo faktyczne screeny nie spreparowane z archiwum od godziny 23:00 do 00:30

O8hdKdK.jpg

MEFJwC5.jpg

Skończ lub też skończcie się poniżać ludzie bo naprawdę to już zamist śmieszne robi się smutne a wy żałośni i wciąż dziecinni. A moderacje proszę o podjęcie wkońcu jakiś działań bo to też lekka przesada, że typy robią sobie na forum co chcą.

Pozdrawiam.

@Edit

Widzę, że kolega postanowił przestać się ośmieszać i usunął treść postu jednak ja zrobiłem screeny tego co postował :).

Daruj sobie to " Fake  "  kopiowane [ ss ] , ktoś próbuje obrońić serwer czyż to nie pomocnik Brendy ? ale prawda to prawda , to że ss umiesz podrabiać , żadna nowość twój kolega lewy poszedł spać to teraz ty się bawisz

Opublikowano

Jako, że widzę nie pojmujesz w dalszym ciągu i próbujesz coś ugrać nie ma wyjścia.

Skoro jesteś(lub jesteście) prawdziwy, a ja jestem fake i wciąż szukacie usprawiedliwień, nagrajcie taki sam filmik w którym odświeżacie strone kilkukrotnie i robicie to samo. Pokażcie mnie oraz użytkownikom forum waszą prawdziwość. Udowodniłem w poście powyżej jak łatwo screeny podrobić jednak wideo nie podrobisz. :) (Dodatkowo pokazane archiwum shoutboxa).

Link bezpośredni:

oraz pisaliście tam, że podszywam się pod samego siebie z gry.

Link bezpośredni:

Filmiki oczywiście ustawione jako prywatne dzięki czemu tylko ja mogłem mieć do nich linki więc argument, że mogłem je po prostu wziąc z kanału nic wam nie da bo nie ma takiej opcji.

Czekam aż moderacja podejmie jakieś działania w związku z tymi oszustami i tym co robią na tym forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem kim jestes @Almadia ale proszę skończ już się podszywać pod nie swój serwer. Niby trochę rację masz jednak już mam Twoje IP i jutro / najpoźniej pojutrze polecą bany na konta także już sobie tam nie pograsz dzieciaku. Po za tym czy o tej porze nie powinienes spać? :D

ahaha bede nieslawil teraz te almandie gdzie sie da tez sobie postacie SerwerOff porobie, a teraz przyjedz do mnie kozaku a co gorsza podaj mnie do sadu XDDDDDDD

poziom tej wypowiedzi i ogolnie tego calego tematu oraz szwagrapl jest ponizej jakiegokolwiek poziomu a twoja glupota lorens az za skale wyjezdza

pozdrawiam xD

Taki jeste cwany to przyjedź zapraszam.

Podejrzewam że nawet nie będę musiał się angażować i sama Thea Cie zgładzi na skila dzieciaku :D

A co do tematu to @Almadia jak już podrabiasz SS to przynajmniej się postaraj bo jeszcze ktoś w to uwierzy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...