Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na serwer +1.9

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przeczytaj i wybierz serwer

• 1. Powrót serwera 1.5 Factions na 1.9!
      2
    • 2. Serwer 100% survival
      1
    • 3. Mam swój pomysł na serwer na +1.9 i opiszę go w poście niżej.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar stworzyć publiczny serwer survival. Ale teraz mam 2 pomysły wybierzcie ktory waszym zdaniem byl by lepszy na start?

1. Powrót do starych pluginów gry jak 1.5 ale na 1.9 (system pvp)

Pamiętacie serwery na 1.5 z Factions? To mam zamiar coś takiego stworzyć tylko z nowymi craftingami + autorskie, zadania wyzwania eventy konkursy na silniku 1.9.

2. Serwer aktualizujący sie wgraz z wersjami minecraft.

Czyli stawiam serwer na 1.11 wszystko dostępne dla graczy nether end itp. Możliwość tworzenia działek (zabezpieczenie terenu na którym chcemy coś zbudować, zabezpieczyć teren przed innymi graczami).

Dodanie zadan na serwerze, eventy na ładne budowle itp.

3. Wasz pomysł na serwer który będzie działa na wersji +1.9. Proszę pisać w poście niżej.

I co myślicie o serwerze który wynagradzał by swoich graczy top3 w postaci PLN (klawiatury.myszki itp) :D.

I jaki tryb był by najlepszy pod taki ranking, topkę?

Opublikowano

Dla mnie pomysł megaa, podoba mi się ten całokształt pomysłu. 

A pomysł z wynagradzaniem to super rzecz dla graczy... użytkownicy twojego serwera by mieli po co grać.
Będą mieli jakiś cel na twoim serwerze, dobrze się przy tym bawiąć. 
Taka jest moja opinia, nie wiem jak inni.. ale myślę że również się im spodoba sam pomysł na serwer. 

Życzę powodzenia i czekam na jakąś zapowiedź, być może wspomogę serwer w formie donejta.

Opublikowano

Dla mnie pomysł megaa, podoba mi się ten całokształt pomysłu. 

A pomysł z wynagradzaniem to super rzecz dla graczy... użytkownicy twojego serwera by mieli po co grać.

Będą mieli jakiś cel na twoim serwerze, dobrze się przy tym bawiąć. 

Taka jest moja opinia, nie wiem jak inni.. ale myślę że również się im spodoba sam pomysł na serwer. 

Życzę powodzenia i czekam na jakąś zapowiedź, być może wspomogę serwer w formie donejta.

Moim zdaniem też bardzo dobry pomysł próbuj coś robić nad tym i daj znać co i jak !

On pytał który tryb lepiej sie przyjmie.....

Jak dla mnie pomysł z 1.9 jest spoko. Pomysł nr 2 też wydaje sie ok, ale trzeba będzie troche chyba czekać na silniki pod te wersje.

A co do tych pln to najlepsze chyba beda minigames.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...