Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dodanie Metin2 na Steam

Jacob S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie, czy dodanie Metina na steam przyciągnie nowych graczy? 

Bo owy produkt już się tam prezentuje.

Opublikowano

przy obecnej polityce gfu na pewno nie

z jednej strony dodają metina na steam (nwm po co, pewnie w ich logice to przyciągnie pieniądze, znaczy graczy)

z drugiej strony od 2 tygodni starają się o upadek tej gry

tenor.gif

Opublikowano

Nie wiem czym się podniecacie. Niedługo Fenekra na platformie:

https://www.gog.com/

@Topic: Nono, ciekawe czy rozszerzą działanie VAC'a o grę Metin2?

Pozdrówki z betonowej dżungli. 

^^  ^^  ^^  ^^  ^^

przy obecnej polityce gfu na pewno nie

z jednej strony dodają metina na steam (nwm po co, pewnie w ich logice to przyciągnie pieniądze, znaczy graczy)

z drugiej strony od 2 tygodni starają się o upadek tej gry

Z tym się zgodzę. 

Truta za Eurosy. 

Aczkolwiek może jakiś impuls ruszy.

Opublikowano

To nic nie da, metin to stara opierająca się o starych graczy.

Każdy nowy gracz idzie na lepsze gry, z lepszą grafiką.

Opublikowano

Mogli o tym pomyśleć 3/4 lata temu, teraz to już sobie w odbyt mogą wsadzić ten steam.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

jak dla mnie Era prywatnych serwerów się skończyła... i powraca global a dlaczego? ponieważ większość serwerów nie stoi nawet dwóch miesięcy nie licząc do tego Vesterisa i paru innych..

ja osobiście wróciłem do Pla i widać dużo nowych graczy tzn starej gwardii która z privów wraca na globala ;) a Metin2 na Steam to bardzo dobry ruch w stronę graczy :) podoba mi się to ! 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Właściwie to ostatnie patche są pod nowych graczy. Więc te głupoty, że global to syf to chyba piszą to osoby, które dawno nie zaglądały na globala. Dali takie pojebane miecze dla nowych graczy (od 1 do 70 co 10lvli dostajesz miecz na 15 dni), że od zera można cisnąć spokojnie po wysokie lvle. Jedyne co trzeba to cisnąć i cisnąć godzinami.

Dodatkowo dodali większy gold z misji, więcej expa z misji, łatwo wydropić wierzchowca chociażby z kapitana (można z niego bić) i wiele innych.

Nie wiem czy przeniesienie na steam odrodzi tą grę, ale na pewno nie zaszkodzi. Choć uważam, że Metin2 w aktualnych czasach nie jest dla nowych graczy, coś jak Tibia. Jest po prostu trudny wbrew pozorom. Gra ma swoje lata.. ludzie wolą zaglądać po nowe tytuły MMORPG. W Metinie nie ma nawet tutoriala, NPC nie mówią. Jakbym nigdy nie grał w Metina, a ktoś by mi polecił i zobaczyłbym gameplay to nie zagrałbym.

Jedyny ratunek to chyba zmiana silnika i totalny reset postaci z wielką rekompensatą dla weteranów, którzy coś osiągnęli. 

Opublikowano

Właściwie to ostatnie patche są pod nowych graczy. Więc te głupoty, że global to syf to chyba piszą to osoby, które dawno nie zaglądały na globala. Dali takie pojebane miecze dla nowych graczy (od 1 do 70 co 10lvli dostajesz miecz na 15 dni), że od zera można cisnąć spokojnie po wysokie lvle. Jedyne co trzeba to cisnąć i cisnąć godzinami.

Dodatkowo dodali większy gold z misji, więcej expa z misji, łatwo wydropić wierzchowca chociażby z kapitana (można z niego bić) i wiele innych.

Nie wiem czy przeniesienie na steam odrodzi tą grę, ale na pewno nie zaszkodzi. Choć uważam, że Metin2 w aktualnych czasach nie jest dla nowych graczy, coś jak Tibia. Jest po prostu trudny wbrew pozorom. Gra ma swoje lata.. ludzie wolą zaglądać po nowe tytuły MMORPG. W Metinie nie ma nawet tutoriala, NPC nie mówią. Jakbym nigdy nie grał w Metina, a ktoś by mi polecił i zobaczyłbym gameplay to nie zagrałbym.

Jedyny ratunek to chyba zmiana silnika i totalny reset postaci z wielką rekompensatą dla weteranów, którzy coś osiągnęli. 

jak sobie wyobrażasz Metina na silniku ce3? xD

1459008612_igra2.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

jak dla mnie Era prywatnych serwerów się skończyła... i powraca global a dlaczego? ponieważ większość serwerów nie stoi nawet dwóch miesięcy nie licząc do tego Vesterisa i paru innych..

ja osobiście wróciłem do Pla i widać dużo nowych graczy tzn starej gwardii która z privów wraca na globala ;) a Metin2 na Steam to bardzo dobry ruch w stronę graczy :) podoba mi się to ! 

Można na to spojrzeć też tak, że jeżeli będzie dużo graczy, rywalizacja będzie nadal a to jest właśnie najważniejsze.

Opublikowano

Graczy przybedzie i to sporo

Sa starzy gracze co o tej grze zapomnieli i wroca

Jak i nowi (nie kazdy leci na grafike)

Do tego ludzie czesciej wchodza na Steam niz na metin2.pl co nie?

Opublikowano

jak sobie wyobrażasz Metina na silniku ce3? xD

1459008612_igra2.jpg

Wyobrażam sobie mentala, który wycina ten las na duchowe.

Zandia już dziś na Steam!

87a4703b32b4690cba69b1eaaf23e925.png

A tak serio to im to nic nie da xD

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...