Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie[ Zbugowany Email?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem.

Ostatnio kupiłem konto na Allegro wojownik 67 na pl.

Wszystko było dobrze grało się i postanowiłem zmienić na nowy email i problem jest taki że konto nadal istnieje,postać również lecz nie moge się zalogować na konto pisze "Logowanie nie udane" a jak chce odzyskać email to pisze że taki email nie istnieje an a 100% był taki i nawet nie da się nawet na ten stary.

Proszę o pomoc , ponieważ dałem za tą postać "równe" 300 zł.

P.S dajcie jakieś porady

reflink

Opublikowano

@up już pisałem do jego na emaila i nie odpisywał na początku a potem napisa" że on wszystko zrobił i niema nic z tym doczynienia" teraz będę pisał z kumplem do administarcji ale niewiem to mam pisać do supportu metin2?

reflink

Opublikowano

Pisz do adminów allegro a jak nic nie beda mogli zrobić to do metka tylko ze konta juz wtedy nie odzyskasz ;)

Ty a może już ten kolo cie wydał do gmów i masz po prostu bana ...?

Porada:

Jak wiesz gdzie mieszka to mu wpierdol ;P

A tak wogóle to z taką sumą możesz go nawet pozwać na policje ;D

300 zeta to niemało a kary za okradanie w taki sposób są chyba od 150zł (nie wiem dokladnie ale czytalem kiedyś albo na tvn24 było ;p)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Po 7 dniach anulował zmiane emaila ;] i jest nadal zapisane konto na jego email ;] Więc masz po koncie ;]

wątpie że jak napiszesz do adminów allegro to oni Ci pomogą

Koleś powie że ktoś cię hacknął lub coś innego ;]

.

Opublikowano

POLICJA zapukać hahahahahhahahahhahahahha Rozjebałes mnie tym <lol2> Nie wróci kasa bo jest zakaz handlu ! Więc admini metin2 mają to głęboko gdzies zbanują postac i tyle;]

.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

POLICJA zapukać hahahahahhahahahhahahahha Rozjebałes mnie tym <lol2> Nie wróci kasa bo jest zakaz handlu ! Więc admini metin2 mają to głęboko gdzies zbanują postac i tyle;]

dziecko ochłoń troche a co do tego konta zgłoś to do administracji allegro potem na policje bo jeżeli zapłaciłeś a sprzedawca nie oddał ci konta w pełni to moze być za to ukarany ;) wiem bo mnie raz tak wyciupciali ; ) też zgłaszałem i za tydzień bedzie sprawa w sądzie ;D

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...