Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS7.PL&FFA24.PL REAKTYWACJA

Qmis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam. Bardzo pomocna administracja , ładne autorskie ikonki , przyjemny dla oka układ kanałów oraz baner.

Opublikowano
Ogólnie to nie polecam serwera i odrazu się przyznaje że ze  względu na Administracje . 

Niejaki Mati [Właściciel] pseudo haker który za 5 zł sprzeda ip użytkowników reklamuje się na innych serwerach poczym je atakuje 

Właścicielka Lusia za range na serwerze którego nie chce reklamować pokazywała swoje zdjęcia nago ;)

Serwer podobno ma orinalną licencję a dowodu nikomu nie pokaże a czemu ? Nigdy nikt nie widział żeby mati coś dał od siebie na serwer za każdym razem jego serwery były zamykane ze względu na blackliste . 

Ogólnie rzeczbiorąc serwer spoko tylko właściciel i jego Właścicielka który nie ważne z kim miała ts to pisała że go kocha bla bla bla itp. itd. 

Przykro mi , ale nie polecam serwera

Opublikowano

Ogólnie to nie polecam serwera i odrazu się przyznaje że ze względu na Administracje .

Niejaki Mati [Właściciel] pseudo haker który za 5 zł sprzeda ip użytkowników reklamuje się na innych serwerach poczym je atakuje

Właścicielka Lusia za range na serwerze którego nie chce reklamować pokazywała swoje zdjęcia nago ;)

Serwer podobno ma orinalną licencję a dowodu nikomu nie pokaże a czemu ? Nigdy nikt nie widział żeby mati coś dał od siebie na serwer za każdym razem jego serwery były zamykane ze względu na blackliste .

Ogólnie rzeczbiorąc serwer spoko tylko właściciel i jego Właścicielka który nie ważne z kim miała ts to pisała że go kocha bla bla bla itp. itd.

Zgadzam się z twoją opinią oprócz licencji ponieważ ts7 hostuje się u ts3bahu na usłudze dedykowanego serwera wiec muszą mieć legalną licencję.

Opublikowano

Ogólnie to nie polecam serwera i odrazu się przyznaje że ze  względu na Administracje . 

Co do sprzedawania adresu ip nie sprzedajemy twój ts sprzedaje za psc, jak i PGC24.PL.

Serdecznie nie polecam serwera, właściciele to po prostu nieudolna patologia, grzecznie ujmując.

Twoje PGC24.PL to jest patologia i chodzenie do gildii i proszenie, aby powrócili i faworyzowanie mało ci black list można kolejne jeszcze załatwić i twoje słowa oczernianie.

Opublikowano

Gówno wiesz a szczekasz, dalej pucujcie się temu rumunowi @TS3Bahu i niech dalej wysyła mi te śmieszne wiadomości na pw, wiedziałem że ten Mati tm jest dość ograniczonym 17-latkiem, ale nie przypuszczałem, że ten hunterxgroza jest na podobnym poziomie, jeszcze raz serdecznie nie polecam.

Opublikowano

Przypominam o kulturze w dyskusji. Nie róbcie syfu w temacie. Jeśli sytuacja się nie poprawi, moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować.

Oskarżając kogoś podawajcie autentyczne dowody.

Opublikowano

Witaj, @vest tak powiem serdecznie przestań oczerniać osoby, które kiedyś były takie nie zauważyłeś zmian tych osób to nie oceniaj, a tak poza tym nie pamiętasz jak bawiłeś się w te śmeszne ataki z kilkoma osobami, później od nich odszedłeś i poszedłeś lizać dupę Adams, K-Scripts, Ziomek oraz Gronkowi po prostu jesteś śmiesznym człowiekiem dla nas lecieliście na całkowanej licencji nawet was nie stać na zakup licencji na siebie musiał wam zakupić ktoś inny, i kto sprzedaje adresy ip użytkowników to sprzedaje nie rozweselaj mnie bardziej, bo takimi postami nic nam nie robisz dla nas jesteś śmiechu warty Pozdrawia Administracja TS7&FFA24.

Opublikowano

Witaj , @vest tak powiem serdecznie przestań oczerniać osoby które kiedyś były takie nie zauważyłeś zmian tych osób  to nie oceniaj , a tak po za tym nie pamiętasz jak bawiłeś się w te śmeszne ataki z kilkoma osobami , później od nich odeszłeś i poszedłeś lizać  dupę Adams, K-Scripts , Ziomek ora z Gronkowi po prostu jesteś śmiesznym człowiekiem dla nas lecieliście na crackowanej licencji nawet was nie stać na zakup licencji na siebie musiał wam zakupić ktoś inny , i kto sprzedaje adresy ip użytkowników to sprzedaje   nie rozweselaj mnie bardziej bo takimi postami nic nam nie robisz dla nas jesteś śmiechu warty Pozdrawia Administracja TS7&FFA24

Dokładnie tak jak napisałem wyżej, gówno wiesz a szczekasz przychlaście internetowy, stfu.

Opublikowano

Kolejny marny serwer stworzony przez tych Panów.

Zacznijmy od samego początku:

• Mati™ (Mateusz) osoba, która za drobne zrobi Ci lepsze usługi niż obecne domy publiczne. Gdyby mógł sprzedałby całą swoją rodzinę. Co jakiś czas wraca i piszę czy nie chciałbym się z nim pogodzić. Przez długi okres mój murzyn internetowy.
  • Lusia (Klaudia), która za swoje nagie zdjęcia otrzymywała rangi na serwerze. Mam gdzieś Twoją piczkę koleżanko.
  • Qmis (Michał) osoba o dwóch twarzach, leci tam gdzie mu lepiej. Typowy grubasek próbujący wybić się na teamspeaku.

Podsumowując wasz serwer. Jest to totalne dno stworzone przez bandę idiotó*, którzy nigdy nic nie osiągnęli i nie osiągną.

Jedyne kogo mi w tym wypadku aż żal to @TS3Bahu , że daje się wciągać w ten cały syf nie mają nawet troszkę pojęcia o przedstawionych tutaj osobach.

Jeżeli szukasz czegoś na chwilę, warto wejść i się chociażby pośmiać, pozdrawiam.

@Edit

Piszesz o kupnej licencji, że niektórych nie stać, a sam w tym momencie lecisz na sponsorowanej, oszczędź mi tego.

Opublikowano

Witaj, @vest tak powiem serdecznie przestań oczerniać osoby, które kiedyś były takie nie zauważyłeś zmian tych osób to nie oceniaj, a tak poza tym nie pamiętasz jak bawiłeś się w te śmeszne ataki z kilkoma osobami, później od nich odszedłeś i poszedłeś lizać dupę Adams, K-Scripts, Ziomek oraz Gronkowi po prostu jesteś śmiesznym człowiekiem dla nas lecieliście na całkowanej licencji nawet was nie stać na zakup licencji na siebie musiał wam zakupić ktoś inny, i kto sprzedaje adresy ip użytkowników to sprzedaje nie rozweselaj mnie bardziej, bo takimi postami nic nam nie robisz dla nas jesteś śmiechu warty Pozdrawia Administracja TS7&FFA24.

Dla sprostowania vest zna mnie już 6/7 lat i zawsze mógł na mnie polegać. Czyli mniej więcej od momentu jak jeszcze na księdza mówiłeś zorro więc stul jak nie wiesz jak było.

@

- Ten serwer jest DNEM.

- Używają crackowanej wersji oprogramowania mbot. (Bagiński wiesz o co chodzi - szybko to rozwiążemy ;) )

- W administracji banda dzieci którzy nic nie osiągnęli na scenie ts3 prowadząc już dziesiątki innych serwerów/'projektów' które padały przez crack licencje. (może teraz posiadają więc mały plus).

Opublikowano

@maja Nie chce tutaj wysyłaś nagich zdjęć Klaudi (Lusia) w formie dowodów ale, jeśli ktoś by chciał zobaczyć, to zapraszam na pw ;)

Opublikowano

@K-Scripts

Zapomniałeś dodać kilerka i jego siostry werci która też zdjęcia za rangi daje.

Co do samego serwera to widać ze robi go banda idiotów z naczelnym dysmuzgiem MatiTM. Kilerki Qmisy i inne internetowe przydupasy to cala ich "wykwalfikowana" administracja. Ddoserzy to z nich marni liza dupsko dejmienowi i anonkowi zeby metody dali bo sami c***a by zrobili. @TS3Bahu szkoda ze wpierdolies się w taki syf.

Specjalista
Opublikowano

Przypominam o kulturze w dyskusji. Nie róbcie syfu w temacie. Jeśli sytuacja się nie poprawi, moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować.

Oskarżając kogoś podawajcie autentyczne dowody.

Było coś chyba powiedziane.

Wszystkie następne posty mają być opinią SERWERA. 

@Edit: Zamykam na prośbę autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...