Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[IKONY] Paczka ikon m_Rosa v2

m_Rosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@

Fajne ikony leci +.

Czy dałbyś rade je powiększyć do rozmiaru 32x32?Chodzi mi bardziej o AntyPoke,AntyVPN,AntyMSG i wiekowe oraz muzyczne :)

Z góry Dziękuje :)

Dasz radę?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@m_Rosa

Fajne ikony leci +.

Czy dałbyś rade je powiększyć do rozmiaru 32x32?Chodzi mi bardziej o AntyPoke,AntyVPN,AntyMSG i wiekowe oraz muzyczne :)

Z góry Dziękuje :)

Dasz radę?

Tak, zabieram się za to.

Rosa - title.png

Opublikowano

LKdQRdl.pngLiCEy8A.pngnDIAw4a.pngTxhE5Bb.pngJ2kJOj5.pngS5ON7CB.pngB9eZ5Ux.png > QpMe4V5.pngpHVsNR4.png > sUTsQOR.png MWqlmBv.png tmKhwZX.png

>

Pozdrawiam Rosa.

Bardzo ładne ale ta czwórka taka średnia. Mógłbyś w sumie zrobić całą większą paczkę. Pewnie wielu osobom się przydadzą ikonki w większych rozmiarach bo z tego co wiem to użytkownicy polują na takie.

Pamiętaj, że jest opcja 'edytuj' i nie dodawaj posta pod postem bo wychodzi double post. ;p 

Opublikowano

LKdQRdl.pngLiCEy8A.pngnDIAw4a.pngTxhE5Bb.pngJ2kJOj5.pngS5ON7CB.pngB9eZ5Ux.png > QpMe4V5.pngpHVsNR4.png > sUTsQOR.png MWqlmBv.png tmKhwZX.png

>

Pozdrawiam Rosa.

Bardzo ładne ale ta czwórka taka średnia. Mógłbyś w sumie zrobić całą większą paczkę. Pewnie wielu osobom się przydadzą ikonki w większych rozmiarach bo z tego co wiem to użytkownicy polują na takie.

Pamiętaj, że jest opcja 'edytuj' i nie dodawaj posta pod postem bo wychodzi double post. ;p 

Dobrze, przepraszam za ten "double post" :D

Paczka pojawi się jakoś na dniach.

Rosa - title.png

Opublikowano

>

Pozdrawiam Rosa.

Dziękuje :) a dasz rade jeszcze te

M - YRjrOYF.png

U - pLuPJ10.png

S - BK7cY5A.png

I - HS0unpZ.png

C - iGg3KyV.png

Opublikowano

Przykro mi ale nie ma mnie w domu, prawdopodobnie do jutra. Poprawię to jak wrócę lub jesli ktos moze i potrafi to proszę ją tu wrzucic.

Rosa - title.png

Opublikowano

@m_Rosa

Dzięki, ale jeszcze nie zauważyłem, że ikonka NEW ma rozmiary 17x16, mógłbyś zmienić?

Przykro mi ale nie ma mnie w domu, prawdopodobnie do jutra. Poprawię to jak wrócę lub jesli ktos moze i potrafi to proszę ją tu wrzucic.

1980514940993891237309.png jak za duży plik to tutaj możesz zmniejszyć: https://tinypng.com/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam jego ikonki jak i prace. Estetyczne, orginalne i zajebiste <3 

Opublikowano
Dnia 5.05.2017 o 23:26, m_Rosa napisał:

>

Pozdrawiam Rosa.

Dałbyś radę wrzucić na jakiś hosting te dorobione ikonki? :/ Bo nie wyświetlają się :( 

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 godzinę temu, Black185 napisał:

Jak to sa twoje? autorskie przeciez to ikony z OpenTalk.PL 

I co z tego to oznacza ze to nie są jego ? lel xd.

Opublikowano

Z tego forum nie da się już korzystać... Dobra zmiana, prawie jak u nas w polskim Sejmie.... No comento.
Są moje, gdzieś na starym dysku twardym leżą PSD'ki z nich.

Rosa - title.png

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Uuuu, zagubiło się w sieci - jakby ktoś był tak miły i je wstawił, to poprawię link :)

Rosa - title.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 5.05.2017 o 22:35, m_Rosa napisał:

veeTf5u.png PqAVLtZ.png wRhiFUR.png Qzsd5U0.png 28HkPyc.png - poprawiłem, z góry przepraszam, nie zauważyłem.

Hehe, powodzenia :D

Ładne i przejrzyste :)

Wykonujesz dalej paczki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...