Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiscoZbroja problem ze zmianą wersji

KoalaMLG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Potrzebuję pomocy, otóż chciałem przerobić ten plugin: https://www.youtube.com/watch?v=21T896ryd78 na wersję 1.10. Zdekompilowałem go, przepisałem do eclipse z bibliotekami 1.10 i mam problem, ponieważ nie działa mi ten fragment kodu: 

Player[] arrayOfPlayer;
          int j = (arrayOfPlayer = Bukkit.getOnlinePlayers()).length;
          for (int i1 = 0; i1 < j; i1++)

W każdym miejscu gdzie występuje.. Czytałem kiedyś, że to się inaczej zapisuje na nowych wersjach, ale nigdy tego potrzebowałem i nie wiem czym to zastąpić.

Dziękuję za wszelką pomoc :) 

Opublikowano

Niestety nie pomożemy Ci z łamaniem praw autorskich. Musisz napisać plugin od nowa pamiętając o zmianach od 1.7, takich jak zastąpienie niektórych tablic kolekcjami.

Zmykaj.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

xDDD.. Nawet nie wiem czy powinirnek Ci pomagac. Zapoznaj sie z api bukkita a na google mozesz wpisac fraze ala "loop through players"

Opublikowano

Niestety nie pomożemy Ci z łamaniem praw autorskich. Musisz napisać plugin od nowa pamiętając o zmianach od 1.7, takich jak zastąpienie niektórych tablic kolekcjami.

Zmykaj.

Kod i autor zostaje bez zmian.. Chcę tylko zmienić wersję. Wiem, że tak się na to mówi :/

Opublikowano

Dlaczego jak biały człowiek nie napiszesz w tej sprawie do autora? Albo poproś go o aktualizację albo zaproponuj pomoc, a przynajmniej zapytaj o zgodę.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...