Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-TIME2GAME.PL - Pora na rozgrywkę!

NomadM3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VfjAnKz.png

Adres serwera w celu jego skopiowania:

ts-time2game.pl

Do usłyszenia!

jet logo.png

Opublikowano

Wygląd serwera nie powala... Już pomijając same spacery (gdzie pełno znaków specjalnych) wchodząc do was mam wrażenie jakby wszystko było w jednej kupie. Ikony pomieszane z takich podstawowych paczek w dodatku i tak nie wszystkie są. Baner też prosty wręcz można rzec, że aż za prosty. Serwer posiada jakiegoś podstawowego pokebota i do wiadomości powitalnej lecz nic więcej. 

Moja ocena serwera takie 2/10. Serwer jest działa ale szału nie robi.

sygnatura.png

Opublikowano

Jak narazie to dla mnie same minusy :c

- Banner...

- Spacery się zlewają i to brzydko wygląda,

- Licencja:Licencjonowany dostawca hosta, macie wykupioną slotówkę czy na VPS? :) Bo jak VPS to legalna licencja to nie jest,

- Rekord Online: 177, a slotów macie 64. Co jest śmieszne bo to jest oszukiwanie użytkowników.

Pozdrawiam ale serwera nie polecam. Ocena: 1,5/10

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 12.05.2017 o 12:44, NeePQ ツ napisał:

Jak narazie to dla mnie same minusy :c

- Banner...

- Spacery się zlewają i to brzydko wygląda,

- Licencja:Licencjonowany dostawca hosta, macie wykupioną slotówkę czy na VPS? :) Bo jak VPS to legalna licencja to nie jest,

- Rekord Online: 177, a slotów macie 64. Co jest śmieszne bo to jest oszukiwanie użytkowników.

Pozdrawiam ale serwera nie polecam. Ocena: 1,5/10

Hejka, wybacz że tak późno odpisuję, co do Licencji jest ona płacona od slota, serwer ma partnerów, a rekord online jest rzeczywisty ponieważ gdy nie wchodzi taka liczba osób, nie ma wtedy sensu płacić a właściwie przepłacać na darmo na 100 slotów+, co do samego wyglądu wezmę wasze zdanie pod uwagę. Pozdrawiam i zapraszam. :)

jet logo.png

Opublikowano

Serwer moge polecić w 100% 

Dopracowany,

Milą administracja,

Ikony ok,

Ulożenie kanałow spoko,

Pozdrawiam 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ponownie! Nasz serwer ostatnimi czasy przechodził stopniowe ulepszanie, dodaliśmy m. innymi autorskie przyjemne dla wzroku ikonki serwerowe, poprawiliśmy estetykę kanałów publicznych, jak i specjalnych. Wasze propozycje odnośnie zmian są zawsze mile widziane, staramy się wprowadzać nowości które dla was, są istotne. Odświeżam zatem temat, oraz w imieniu całej Administracji zapraszamy! :)

REF! :)

jet logo.png

• PGS odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Spacery okropne, za bardzo rażą w oczy wygląda to ohydnie ale to kwestia gustu oczywiście.
Centrum pomocy jak i całe ułożenie wszystkich kanałów jest bardzo słabe, po prostu bardzo słabo to wszystko wygląda.

Banner serwera taki średni.

3/10.
Ale powodzenia w rozwoju :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hmm no więc tak sam ts jak i właścicieli znam bardzo dobrze i w sumie jestem pod względem na tak i na nie z tego powodu że macie za mało administracji gdyż "Svope" z tego co zauważyłem wcześniej nie wiem jak jest teraz ciągle coś robił i na ts nie miał czasu na jego prowadzenie.

Estetyka serwera jest średnia wedlug mnie
automatyzacji jest bardzo mało a przy waszej reakcji z centrum pomocy to słabo
baner jest brzydki dla oka tak jak ikonki

na chwile obecną ocena serwera to 2/10

Pamiętaj każdy ma swoje zdanie,gust i swoją opinie.

Pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 14.07.2017 o 02:25, Emos76 napisał:

hmm no więc tak sam ts jak i właścicieli znam bardzo dobrze i w sumie jestem pod względem na tak i na nie z tego powodu że macie za mało administracji gdyż "Svope" z tego co zauważyłem wcześniej nie wiem jak jest teraz ciągle coś robił i na ts nie miał czasu na jego prowadzenie.

Estetyka serwera jest średnia wedlug mnie
automatyzacji jest bardzo mało a przy waszej reakcji z centrum pomocy to słabo
baner jest brzydki dla oka tak jak ikonki

na chwile obecną ocena serwera to 2/10

Pamiętaj każdy ma swoje zdanie,gust i swoją opinie.

Pozdrawiam

Hm, ikony są autorskie i nie potrzeba nam ∞ automatyzacji aby na serwerze robił się śmietnik, zresztą... przy takiej ilości osób jestem w stanie praktycznie sam wszystko ogarniać więc Właściciel jest potrzebny w razie jakichkolwiek raczej problemów, tak samo przecież nie może być więcej członków Administracji niż użytkowników :D,  co do bannera postaram się go z czasem poprawić, lecz nie wszystko na raz. Przypominam aby czytać prezentację ze zrozumieniem gdyż na serwerze nie ma nie wiadomo jakich ''wodotrysków'' w kwestii designu, jest to prosty i stabilny serwer, no i w porównaniu do serwerów niektórych osób, na oryginalnej licencji slotowej z net-speak'a. :D Pozdrawiam :) 

jet logo.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
3 godziny temu, Wonoace napisał:

#oryginalnalicencjazNet-speak'a mam takie pytanie od kiedy to Net-speak sprzedaje licencje? xD 

Serwer jest postawiony na ofercie slotowej.

// DO SERWERA

Wszystkich ikonek na raz pobrać nie można bo macie antyflooda zbyt wyczulonego, co do designu też nie powala. Banner też mnie nie powalił... 

Osobiście jestem neutralny!

Opublikowano
3 godziny temu, Grenus napisał:

// DO SERWERA

Wszystkich ikonek na raz pobrać nie można bo macie antyflooda zbyt wyczulonego, co do designu też nie powala. Banner też mnie nie powalił... 

To mają wykupione sloty a nie licencję ? a to jest różnica xD

sygnatura.png

Opublikowano
Dnia 17.08.2017 o 14:47, Grenus napisał:

// DO SERWERA

Dziękuję za szczerą wypowiedź, czekamy na otwarte propozycje od użytkowników, może akurat masz jakiś szczególny pomysł co moglibyśmy zmienić, jednakże każda osoba ma inny gust zatem staramy zachować minimalistyczny design serwera, tak aby poruszanie się na nim nie było jakoś bardzo skomplikowane pod względem wyszukiwania poszczególnych kanałów.

Dnia 17.08.2017 o 11:15, Wonoace napisał:

#oryginalnalicencjazNet-speak'a mam takie pytanie od kiedy to Net-speak sprzedaje licencje? xD 

Co do licencji to ''Authorized TeamSpeak Host Provider'' jest to licencja dzięki której host taki jak Net-Speak umożliwia zakup serwerów na dane sloty. :)

jet logo.png

• 3 tygodnie później...
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...