Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedykowany][1.3.5.3] Legereccs

sensownyyGracz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może założycie jakiś serwer Discord na razie. Żeby można było porozmawiać z administracją przed startem serwera.

Opublikowano

Byłem chwilę i powiem tak:

Bardzo przyjazna kadra serwera, co przykusiło mnie do gry przy okazji na luzie z nimi rozmawiając.
Spawn troszkę ubogi ale jak na nowy serwer nie ma co stawiać na niewiadomo jak wysokie wymagania, ma jednak wszystko co trzeba by móc zacząć grać.
Atmosfera też przyjemna, trochę pusto ale jak to mówiłem - nowy serwer więc nie oczekujmy tłumów.
Rozgległe komendy typu /tpa ułatwiają i polepszają rozgrywkę multiplayer.

Serwer ma potencjał i to duży, zobaczymy co z tego wyniknie, życzę powodzenia i polecam. ^^

Opublikowano

Fajny serwer

Miła atmosfera

przyjazna administracja

W sumie to nie ma sensu skoro jestem tam admiem++... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli chcecie mieć nowych graczy, dajcie lepsze itemy startowe.

Zwyczajny slime potrafi zabić gracza na jedno uderzenie (expert+hm) a początkowy ekwipunek jest komiczny (bo go praktycznie nie ma).

Opublikowano
13 godzin temu, ARSEHOLE napisał:

Jeśli chcecie mieć nowych graczy, dajcie lepsze itemy startowe.

Zwyczajny slime potrafi zabić gracza na jedno uderzenie (expert+hm) a początkowy ekwipunek jest komiczny (bo go praktycznie nie ma).

Adamantite armor, miecz, kilof, warax i kilka itemków to chyba wystarczy aby popradzic sobie na hardmodzie :p

btw Serwer bardzo fajny, możliwość posiadania aż 3 dzialek, miła administracja.

Na razie serwer cierpi na brak graczy z powodu ze pokonalismy MN i czekamy na nową edycję.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...