Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Jak grać ze znajomym hamachi

T2x

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witajcie, w tym poradniku dowiecie się jak postawić serwer korzystając z hamachi!

1. Musimy pobrać hamachi ze strony www.vpn.net 

2. Gdy pobierzesz hamachi musisz je zainstalować

3. Po zainstalowaniu hamachi odpalamy program

4. Następnie klikamy kolejnie Sieć - Utwórz nową sieć i tworzymy własną sieć własne, żeby hasło i login zapamiętać.

5. Jeśli ktoś chce do was wejść musi dołączyć do waszej sieci wchodząc w Sieć - Dołącz do istniejącej sieci i wpisuje wasze ID i hasło

6. Jeżeli wasz znajomy dołączy do waszej sieci hamachi odpalamy Garry's Mod'a i klikamy rozpocznij nową grę

7. Nasz znajomy musi odpalić konsolę i wpisać connect (ip z hamachi)

To na tyle mam nadzieje, że pomogłem :)

Opublikowano

Witajcie, w tym poradniku dowiecie się jak postawić serwer korzystając z hamachi!

1. Musimy pobrać hamachi ze strony www.vpn.net 

2. Gdy pobierzesz hamachi musisz je zainstalować

3. Po zainstalowaniu hamachi odpalamy program

4. Następnie klikamy kolejnie Sieć - Utwórz nową sieć i tworzymy własną sieć własne, żeby hasło i login zapamiętać.

5. Jeśli ktoś chce do was wejść musi dołączyć do waszej sieci wchodząc w Sieć - Dołącz do istniejącej sieci i wpisuje wasze ID i hasło

6. Jeżeli wasz znajomy dołączy do waszej sieci hamachi odpalamy Garry's Mod'a i klikamy rozpocznij nową grę

7. Nasz znajomy musi odpalić konsolę i wpisać connect (ip z hamachi)

To na tyle mam nadzieje, że pomogłem :)

Tut? To nie jest tut, a prosta instrukcja co i jak, ludzi po czasach minecrafta znają hamachi na pamięć. Poza tym żadnego zdjęcia, nie ma tutaj nic co mogłoby przyciągnąć uwagę - zbędny ten "tut". Dobrze że nie robiłeś wideo jak to się robi xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Gość ArtSergy
Opublikowano

Z tego co wiem to od pewnego czasu by grać ze znajomymi w GM'a nie potrzeba hamachi, wystarczy za pomocą nakładki steam dołączyć do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...