Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję pluginu na gildie na 1.11.2

_Ronald_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję pluginu na gildie na 1.11.2. Poszukując update'u pluginu funnyguilds nic ze znalezionych rzeczy nie działało  :( . Natknąłem się także na plugin novaguilds, lecz to przejmowanie terenów.... ach psuje cały plugin cały config nie jest także przejrzysty. Można się po prostu zgubić. Jeżeli ktoś ma takowy plugin lub jakąś przeróbkę np. funnyguilds daje najjj

Opublikowano

Witam! Poszukuję pluginu na gildie na 1.11.2. Poszukując update'u pluginu funnyguilds nic ze znalezionych rzeczy nie działało  :( . Natknąłem się także na plugin novaguilds, lecz to przejmowanie terenów.... ach psuje cały plugin cały config nie jest także przejrzysty. Można się po prostu zgubić. Jeżeli ktoś ma takowy plugin lub jakąś przeróbkę np. funnyguilds daje najjj

Jak się gubisz w configu w którym każda linijka jest opisana komentarzem to chyba jeszcze ,,Pana Tadeusza" nie czytałeś. Przejmowanie terenu działa sprawnie.

Co nie działa Ci konkretnie z tym forkiem FunnyGuilds? Podaj logi to pomożemy.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Witam! Poszukuję pluginu na gildie na 1.11.2. Poszukując update'u pluginu funnyguilds nic ze znalezionych rzeczy nie działało   :( . Natknąłem się także na plugin novaguilds, lecz to przejmowanie terenów.... ach psuje cały plugin cały config nie jest także przejrzysty. Można się po prostu zgubić. Jeżeli ktoś ma takowy plugin lub jakąś przeróbkę np. funnyguilds daje najjj

Jak się gubisz w configu w którym każda linijka jest opisana komentarzem to chyba jeszcze ,,Pana Tadeusza" nie czytałeś. Przejmowanie terenu działa sprawnie.

Co nie działa Ci konkretnie z tym forkiem FunnyGuilds? Podaj logi to pomożemy.

Dobra skończyłem już z funnyguilds i  będę korzystał z novaguilds tylko najpierw prosiłbym o wytłumaczenie:

1. jak nadać rangi poszczególnym grupom

2. jak zmienić ten prefix ... w configu ustawiłem inny prefix i nadal pisze NOVAGUILDS 

3. jak dać inne itemy dla vip niż dla graczów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...