Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jkio-1.png

Witam, moja godność to Mateusz. Od kilku lat zajmuje się tworzeniem stron internetowych, lecz teraz zacząłem wchodzić w to głębiej. Coraz więcej czasu spędzam na pisaniu rozszerzeń oraz edycji wordpress'a. Tworzę strony w silnikach takich jak WordPress, Joomla, PrestaShop, MyBB, IPB, ponad to piszę w HTML, CSS3. Jak wszyscy wiedzą, rynek ten jest już "zapchany" dużymi firmami i doświadczonymi webdeveloperami, dlatego stwierdziłem, iż zacznę od teraz.

Dobrze, to przejdźmy do konkretów.

Każdy klient posiada cztery możliwości pakietów w zależności od potrzeb - lub pod indywidualne zamówienie.

Cennik dostępny pod tym linkiem.

Serdecznie zapraszam do kontaktu

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słabiutko, nieumiejętnie wykonane nawet logo firmowe, nie wspominając o logotypach. Jak chcecie przyciągnąć szerszą uwagę zadbajcie na początku o estetykę swoich publikacji. Mało dałeś ludziom do pokazania, zero portfolio, jakiś link do cennika jakbyś od razu był nastawiony, że mają ci płacić. WordPress i inne platformy wymagają jakichkolwiek umiejętności front-end developera m.in. javascript, gdyż sam kod HTML i CSS jest w nich przejrzysty i prosty w edycji nawet metodą prób i błędów.

Rada w mojej opinii, której nie musisz brać pod uwagę, ale najpierw zabierz się jak to mówią webdeveloperzy za front-end własnej prezentacji i profilu, a dopiero potem zabieraj się za back-end :)

Pozdrawiam, mam nadzieję że jesteś nie odkrytym potencjałem!

ARIONE-MINI.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 07:04, danieln napisał:

Słabiutko, nieumiejętnie wykonane nawet logo firmowe, nie wspominając o logotypach. Jak chcecie przyciągnąć szerszą uwagę zadbajcie na początku o estetykę swoich publikacji. Mało dałeś ludziom do pokazania, zero portfolio, jakiś link do cennika jakbyś od razu był nastawiony, że mają ci płacić. WordPress i inne platformy wymagają jakichkolwiek umiejętności front-end developera m.in. javascript, gdyż sam kod HTML i CSS jest w nich przejrzysty i prosty w edycji nawet metodą prób i błędów.

Rada w mojej opinii, której nie musisz brać pod uwagę, ale najpierw zabierz się jak to mówią webdeveloperzy za front-end własnej prezentacji i profilu, a dopiero potem zabieraj się za back-end :)

Pozdrawiam, mam nadzieję że jesteś nie odkrytym potencjałem!

Na czym ma zbudować to portfolio, jeśli WP (i inne) stają się coraz bardziej "intuicyjne" po to, żeby pierwszy lepszy użytkownik mający zerowe doświadczenie był w stanie je zainstalować i skonfigurować? Większość hostingów oferuje Ci możliwość preinstalowania np. WP, co dodatkowo ułatwia stworzenie swojej strony.

Kolega nie będzie miał zbyt dużej ilości klientów ze względu na bardzo ograniczone portfolio.

Od siebie mogę Ci jedynie poradzić, żebyś usunął cenniki i przynajmniej na początku pracował na dobrą opinię i uzupełnienie portfolio.

74f31dbf1675f.jpg

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...