Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona do szukania duo

piotr978

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedza po nocach typy, zwlaszcza w weekendy/swieta na nie spie  bo gram w lola czy spartanach mozna znalezc typow bez problemu. Mozesz tez korzystac z klubow lub chatow w lolu. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Znacie może jakieś popularne grupy na fb? żeby szybko znaleźć duo.Bo czekanie na tych stronach to katorga.

///

Przeczytaj jeszcze raz moją odpowiedź wyżej - Katatuki.

junior.jpg

Opublikowano

W lolu zycie leci 24/7 ^^ Ktos wychodzi , 2 wchodzi . Jakbym chcial moglbym grac caly czas to bym nie mial czasu na inne zajecia .

Co do grup . Tego jest mnostwo , w internecie jak i na portalach spolecznosciowych.

Znam ludzi co sylwestra przegrali jak inni sie bawili xD

na reddit dzien w dzien jest free talk o lolu takze ludzi jest sporo do zabawy.

Opublikowano

W lolu zycie leci 24/7 ^^ Ktos wychodzi , 2 wchodzi . Jakbym chcial moglbym grac caly czas to bym nie mial czasu na inne zajecia .

Co do grup . Tego jest mnostwo , w internecie jak i na portalach spolecznosciowych.

Znam ludzi co sylwestra przegrali jak inni sie bawili xD

na reddit dzien w dzien jest free talk o lolu takze ludzi jest sporo do zabawy.

Nie interesuje mnie to, że mógłbyś siedzieć cały dzień i nie interesuje mnie reddit spytałem się o grupę fb więc nic nie pomogłeś żegnam.

junior.jpg

Opublikowano

Tak nie bedziemy gadac cwaniaczku. Probuje ci pomoc a ty z buzka do mnie? z kolegami tak sobie pogadac mozesz a nie z ludzmi ktorych nie znasz. Odp ci ze jest tego duzo , wystarczy otworzyc fb i poczytac . Report polecial za jezyk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...