Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2][RPG] Metin2-RPG

xN0MANDx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP: E-Craft.PL (Sieć serwerów RPG (Tutaj ten serwer znajduję się) i wiele więcej!)

Strona serwera: http://evocraft.xaa.pl

Strona główna serwera: http://www.Evocraft.xaa.pl

Tryb serwera:

MMORPG - Metin2 + Neverwinter

Opis: Wybierasz na początku gry klasę sura, wojownik, ninja lub szaman. Pod /kit są skille z Metin2 oraz podstawowa broń i książka z informacjami. Każda klasa ma inne skille i uprawnienia do nich pod kitem. Wykonujesz misje, ulepszasz skille, kupujesz coraz mocniejsze wierzchowce do podróży i walki, przechodzisz fabułę i dungeony z znajomymi, zdobywasz poziomy. Na serwerze jest około 40 map na, których toczy się rozgrywka o bycie najlepszym z najlepszych!

sVVs2NK.jpg

Zdjęcia z serwera:

oKDMzar.png

qhZSlXF.png

Bt9oFy5.png
jv55ew7.png
358cjxJ.png
9P4h8wm.png
tRrWdil.png
dBmY39w.png

Zapraszam na serwer!

(Prezentacja jest stara i brzydka ^_^)

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Nie da się zrobić, aby się wczytywały tu obrazy. Blokady są na tym forum takie. Nie pamiętam jak się ją omijało czy coś.

Jakie blokady?

Polecam dać bezpośredni adres url do zdjęcia, bo z tego co widzę, to tak nie jest.

Opublikowano

Pomysł bardzo mi się podoba, jednak wykonanie prezentacji jest na strasznie, ale to strasznie niskim poziomie :/ Jeśli byłbyś zainteresowany pomocą zapraszam na pw z racji, że bardzo lubie takie klimaty dałbym zniżkę :D

sygnatura.png

Opublikowano

Pomysł bardzo mi się podoba, jednak wykonanie prezentacji jest na strasznie, ale to strasznie niskim poziomie :/ Jeśli byłbyś zainteresowany pomocą zapraszam na pw z racji, że bardzo lubie takie klimaty dałbym zniżkę :D

Tak jak pisze na dole prezentacji: Prezentacja jest stara z przed 2 lat. Za czasów zerowej wiedzy ^_^. Serwer był zmieniany na przestrzeni lat (za to prezentacja niezbyt).

1.7-1.13

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mapy z metina nie wszystkie ale nazwy są wszystkie + więcej. Nie ma systemu ulepszania bronii - jedynie skille do +6

1.7-1.13

Opublikowano

Mapy okropne, jak z WorldEdita, z prezentacji wnioskuje że za dużo z metinem to wspólnego nie ma :) Kamienie, handlarze, mounty, dungeony, bony, ekwipunki, gildie(nie te majnkraftowe), potki, ulepszacze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 13:38, diversable napisał:

Mapy okropne, jak z WorldEdita, z prezentacji wnioskuje że za dużo z metinem to wspólnego nie ma :) Kamienie, handlarze, mounty, dungeony, bony, ekwipunki, gildie(nie te majnkraftowe), potki, ulepszacze.

To stary serwer. Jeden z moich pierwszych serwerów jak miałem wiedze zerową. Pojutrze wychodzi kontynuacja serwera po 3 latach. (w fabule jako 100 lat później...) Ten nowy będzie mniej związany z Metinem ale bardziej jego systemów więcej będzie. Ten to zabytek ^_^

@ref

1.7-1.13

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Po 10 minutach gry , nie wytrzymałem.

Txt , okropny .

Budowniczy albo był ślepy , albo nie wie , że zwykłe kulki sphere wyglądają tragicznie.

Oddajcie mi mój czas ! :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...