Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kilku pluginów (v1.11)

axe321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Nie myślcie, że jestem leniwy - po prostu albo nie znalazłem albo nie działało :/ 
Podlinkujecie do kilku pluginów?

Potrzebuję: 
Pluginu na drop z GUI (możliwość wyłączania/włączania danego przedmiotu), najlepiej żeby drop wpadał od razu do eq;

Pluginu SKRYPT wraz z niezbędnymi bibliotekami - z tym mam problem żeby to znaleźć na wersję 1.11

McMMO na wersję 1.11 - widziałem na serwerach a sam nie mogę znaleźć :(
Jakiś plugin dzięki któremu zrobię porządek na chacie, teraz to wygląda tak:
<gildia [jobs]Ranga Nick> text

Chciałbym żeby to wyglądało: 

[Gildia] jobs ranga nick: text

Nie wiem gdzie to zmienić, w essentials cokolwiek nie wpiszę to nie działa, nic się nie zmienia.  Nie mam innego pluginu który by za to odpowiadał.

Z góry dziękuję za pomoc, limit + za pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@MarcinWieczorek Dlaczego odradzasz? Nie chcę robić ze skriptu serwera, ale jakieś drobne rzeczy jak np komenda /pomoc itp. :) 

@1361622928-U485574.pngEntify Mam i essentials i essentialschat, tylko że w configu essentialsa mogę nawet wszystko pokasować a i tak jest tak jak napisałem w 1 poście

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@MarcinWieczorek Dlaczego odradzasz? Nie chcę robić ze skriptu serwera, ale jakieś drobne rzeczy jak np komenda /pomoc itp. :) 

@1361622928-U485574.pngEntify Mam i essentials i essentialschat, tylko że w configu essentialsa mogę nawet wszystko pokasować a i tak jest tak jak napisałem w 1 poście

To daj plik permissions.yml (z permissionsex) i plik config.yml (z essentials)

Nie chcę robić ze skriptu serwera, ale jakieś drobne rzeczy jak np komenda /pomoc itp.

Polecam customcommands, mozna tam zrobic tez takie komendy typu /vip, /pomoc, lub moge ci podeslac moj prosty plugin (z prostym configiem) na /vip /svip /yt /www /pomoc

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...