Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała ilość graczy

kopyteczkoo

Jak długo czekasz na rozgrywkę 5 vs 5 (ranked)?  

28 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak długo czekasz średnio na rozgrywkę 5 vs 5 (ranked)?

• do 1 minuty
      5
    • do 2 minut
      8
    • do 3 minut
      5
    • do 5 minut
      2
    • do 7 minut
      2
    • do 10 minut
      0
    • do 15 minut
      1
    • 16+ minut
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Region mam ustawiony na Europę, lecz mecz (rankingowy) potrafi mi się wyszukiwać około 10 minut. I to z reguły (codziennie) trafiam na kilku takich samych graczy co mecz. Dlaczego tak się dzieje? 

W sumie podobnie jest na zwykłych grach. Na rozgrywkę z botami muszę czekać najmniej bo do 3 minut, ale zwykłe 5vs5 już do 7 minut.

Do tematu załączam ankietę, zapraszam do udzielania się w niej.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

U mnie czas oczekiwania to ~3min. Dotyczy wszystkich trybów, poza trybu z botami bo ten o dziwo czasami każe czekać dłużej. NA samym początku grałam na Ameryce i znajdowało gry w sumie "od zaraz", nie wiem czy to była kwestia niskiego lvl czy regionu bo nie próbowałam teraz zmieniać ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Normalki czy boty szuka dobrze.

Normal zazwyczaj mieści mi się w 2 minutach (Europa).

Opublikowano

U mnie zwykle jest to minuta-półtorej na normalnych, jak odblokuje rankedy napiszę jak u mnie jest. Kiedyś czekałem nawet po 5 minut teraz coś się zmieniło.

Opublikowano

Ja na Europejskich serwerach czekam 1-5 min a raz przypadkowo mi wszedłem na Amerykańskie i tam zazwyczaj 0.30s-3min różnica jest.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do 3 minutek. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ja zwykle gram duo z kolegą (na razie tylko normale) i nie przypominam sobie żebyśmy kiedykolwiek czekali powyżej 2 minut. Wierzę, że z rankedami może być problem, bo te ich wymagania są trochę za wysokie dla niedzielnego gracza. :/

Opublikowano

Pomijając już wymagania etc. Kiedy znajdzie grę, nieraz muszę czekać po 7+ minut, bo ktoś się zagapi, nie zaakceptuje i szuka od nowa. Co do liczby graczy nie narzekałbym, ponieważ okno ze znalezieniem gry wyświetla się dosyć szybko.

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...