Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sukam sponsora na licencję AAL

widomski1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję sponsora który kupi licencje AAL 128slot                                                                                                                                                                                                                                    

Otóż posiadam swój serwer foreveronline.pl od roku i chciałbym go dalej rozwijać lecz mając licencje non-profit to trudne

Oferujemy:

Reklamę sponsora na naszym serwerze 

Specjalną rangę dla sponsora

Zaangażowanie w prowadzeniu serwera

Miłą i sympatyczną atmosferę 

Kontakt:

GG:34509343

nieregulaminowa sygna/eryk

Opublikowano

Dlaczego uważasz, że nie posiadając licencji "premium", nie możesz rozwijać ts?

Właśnie po to jest licencja non-profit by zrobić serwer  i zobaczyć czy podoba się użytkownikom czy jest stabilny itp

Ty twierdzisz, że posiadając taką licencję nie możesz się rozwijać no bardzo dziwne.....

Masz licencję na 512 slotów zapełniłeś pewnie z 30 slotów i chcesz kupić licencję? Przepraszam szukasz sponsora który kupi licencję dla serwera gdzie jest 30 osób?

Popracuj nad reklamą serwera i go rozwiń i dopiero wtedy ktoś się wami zainteresuje....

Opublikowano

Właśnie po to jest licencja non-profit by zrobić serwer  i zobaczyć czy podoba się użytkownikom czy jest stabilny itp

Ty twierdzisz, że posiadając taką licencję nie możesz się rozwijać no bardzo dziwne.....

Masz licencję na 512 slotów zapełniłeś pewnie z 30 slotów i chcesz kupić licencję? Przepraszam szukasz sponsora który kupi licencję dla serwera gdzie jest 30 osób?

Popracuj nad reklamą serwera i go rozwiń i dopiero wtedy ktoś się wami zainteresuje....

Przeczytaj regulamin licencji npl a później coś pisz , bo widać że nie masz o niczym pojęcia i wbiłeś nabić tylko posta.

Co do tematu raczej na tym forum nie znajdziesz nikogo takiego kto Ci kupi licencje bo jest to nieopłacalne .

Opublikowano

Przeczytaj regulamin licencji npl a później coś pisz , bo widać że nie masz o niczym pojęcia i wbiłeś nabić tylko posta.

Co do tematu raczej na tym forum nie znajdziesz nikogo takiego kto Ci kupi licencje bo jest to nieopłacalne .

Chłopie ja ja mam 270 postów oraz powadze sam 2 tsy jeden na npl a drugi na AAL więc chyba znam ich regulaminy. 

Na serwerze z licencją NPL mam po 150-200 osób i ty mi mówisz, że nie można rozwijać ts? :D 

Zobacz mój profil tam masz adres i wejdź i oceń i tak Ci YouTuberzy co tam siedzą to nie fejki ;3 

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

13. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...