Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z eclipse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gdy dodaje nowy projekt w eclipse, a następnie source pluginu (FunnyGuilds) z githuba wyskakuje mi przy każdym package błąd:

LWwnb9A.png

a po wyeksportowaniu i wgraniu na serwer pluginu nie działa i nie pokazuje się na liście pluginów. Może ktoś pomóc? Daje plusy!!!

Opublikowano

Czy załadowałeś zależności? Musisz podać błędy jakie Ci się pokazują. FunnyGuilds obecnie używa Mavena (podobnie jak niektóre lepsze pluginy gildie), wykorzystaj go.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Czy załadowałeś zależności? Musisz podać błędy jakie Ci się pokazują. FunnyGuilds obecnie używa Mavena (podobnie jak niektóre lepsze pluginy gildie), wykorzystaj go.

@MarcinWieczorek

Jak wykorzystać Mavena?

Opublikowano

Może się kolego jakoś ustosunkujesz do obecnej dyskusji i mojej ostatniej wypowiedzi? Z czym aktualnie masz problem?

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...