Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacje przeładowania?

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnimi czasy oglądałem troszkę filmów z BF i zauważyłem że występuje niekiedy easter egg w postaci ciekawych przeładowań jak np. 3-cia ręka podaje magazynek, czy postać wyrzuca pistolet, a magazynek wkłada do drugiego pistoletu. Tutaj zaczyna się moje pytanie... Czy takie coś przeszłoby w CS:GO?

Wiadomo, trzeba byłoby za to bulić, ale w końcu ( według mnie) dodałoby to trochę świeżości do Cs-a. Bo nie wiem jak innym, rewolwer, graffiti itd. jakoś nie przypadły mi do gustu, a takie animacje myślę byłyby dość ciekawe.

Zakładam że już dużo osób nawet pisało do valve, ale chciałbym się dowiedzieć jak to widzą inni.

Liczę na to że ktoś się wypowie.

Pozdrawiam

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

CS 1.6>CS:GO>BF i COD. Z tego wynika, że prostota wygrywa jeśli chodzi o grywalność.

csgo jest bardziej grywalny niż cs 1.6, wymyślił bym swój własny ranking ale mi się nie chce hedheheheehe

Co do tematu jak dla mnie, nie ma po co na siłę wciskać takich easter eggow, poza tym będzie to bardziej widoczne w csie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...