Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dimari [Dedyk] [Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawie się zapowiada.

Wędkarstwo dla odprężenia będzie miało jakieś korzyści?

oczywiście że tak  wyłowić można kupony sm :) małże 

Opublikowano

Nie źle się zapowiada bo po spatchowaniu i kliknięciu na przycisk "Wejdz do gry" wyskakuje komunikat - "Nieznany, krytyczny błąd.Wybrany plik wykonywalny nie jest prawidłową aplikacją tego systemu operacyjnego". Zaznaczam że inne klienty odpalają mi normalnie, mam winXp 32 bit sp3.Ktoś coś doradzi , poradzi?.

Opublikowano

Nie źle się zapowiada bo po spatchowaniu i kliknięciu na przycisk "Wejdz do gry" wyskakuje komunikat - "Nieznany, krytyczny błąd.Wybrany plik wykonywalny nie jest prawidłową aplikacją tego systemu operacyjnego". Zaznaczam że inne klienty odpalają mi normalnie, mam winXp 32 bit sp3.Ktoś coś doradzi , poradzi?.

Jeśli pobrałeś Klienta gry nie musisz odpalać patchera

Opublikowano

Jeśli pobrałeś Klienta gry nie musisz odpalać patchera

Klient wywala komunikat "Błąd wykonywania programu" .

Opublikowano

Dajcie znać czy wystartował czy mają problemy ,a administracje prosimy o podanie liczby online na starcie i co z reklama !

Opublikowano

Licznik dobrze pokazuje ,ze niecałe 100 osób na starcie?

Licznik dobrze pokazuje ,ze nie całe 100 osób na starcie ?

Opublikowano

Klient wywala komunikat "Błąd podczas wykonywania programu"  i nie zagram bo nie staruje klient i z tego powodu nie polecam bo od startu już są problemy, a co dopiero potem.

Opublikowano

Klient wywala komunikat "Błąd podczas wykonywania programu"  i nie zagram bo nie staruje klient i z tego powodu nie polecam bo od startu już są problemy, a co dopiero potem.

Jak dla mnie jesteś debilem w sumie xD . Zapytaj kogoś o co chodzi może Ci pomogą ,a nie od razu hejty ^^

Opublikowano

Jak dla mnie jesteś debilem w sumie xD . Zapytaj kogoś o co chodzi może Ci pomogą ,a nie od razu hejty ^^

Raport za obrazę ?.

Opublikowano

ludzie na 20lvlu zabijają metki z red lasu, reinkara i 9ogonów. to chyba wystarczająco mówi o zabezpieczeniach na tym serwerze

annyeong! ~

Opublikowano

ludzie na 20lvlu zabijają metki z red lasu, reinkara i 9ogonów. to chyba wystarczająco mówi o zabezpieczeniach na tym serwerze

Albo o IS :)

Opublikowano

wątpię. nagle pojawiło się 20 różnych osób z tak wyrąbanym is a jak do nich napiszesz to mówią że biją metka w 10. pozdro. Szkoda bo serwer wyglądał fajnie :)

annyeong! ~

Opublikowano

wątpię. nagle pojawiło się 20 różnych osób z tak wyrąbanym is a jak do nich napiszesz to mówią że biją metka w 10. pozdro. Szkoda bo serwer wyglądał fajnie :)

Szczerze to nie problem na 35lvl uwalić metka w redlesie :D

WP + Buff i jazda.

Opublikowano

WP + Buff i jazda.

Ale nie na 24 lvlu i pół h po starcie serwera medium...

Opublikowano

WP + Buff i jazda.

Ale nie na 24 lvlu i pół h po starcie serwera medium...

Tylko zobacz co tam jest w is. Ja zaraz wbijam i się przekonam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...