Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS7.PL&FFA24.PL Reaktywacja!

мαтι™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam. Miła administracja pomocna co najważniejsze. Ładny układ kanałów , baner oraz ikonki wyśmienite.

Opublikowano
Aktualna Lista Administracji

●Właściciel: Mati™

● Właścicielka: Lυsιαα. ᵀᴹ

● Query: Qmis

● ROOT: - кιℓℓєЯΣK

● vROOT: -

● HSA: -

● SSA: ! яα∂єкσ 

● SA: - GrubyXD, _whitegrizzly_ , Homik11661

● NA: Matty0691

Wykonane dnia 01.05.2017 przez Mati™

owner.png

Opublikowano

<15:45:09> You are banned permanently. Reason: "kontakt: [email protected]"

Spoko banik, nie polecam właściciel to pseudo hakierek MatiTM.

Oj , widzę troszkę żalik dupkę ściska że stoje na orginalnej licencji dostałeś bana bo sam zaczynasz spinać z każdym ts'em troszkę mnie rozweselasz tym Anty Crack Team gdzie sami lecieliście na crackowanej licencji Pozdrów Rokat'a swojego wiernego przyjaciela Kolego Pozdrawiam.

owner.png

Opublikowano

@мαтι™.

Ty tam lepiej idź na ts69 Dejmienowi dupsko lizać bo ci konkurencja aka Mondey rośnie.

Jak masz coś do powiedzenia zapraszam na ts'a ojć nie przepraszam dostałeś bana to najlepiej napisz wiadomośc prywatną temat nie jest do spin tylko pw Zapraszam a se wyjaśnimy Piesku rokacika

owner.png

Opublikowano

Spoko banik, nie polecam właściciel to pseudo hakierek MatiTM.

Zgadzam się z tym co napisał @#Gremsonkowy . :)

Opublikowano

Matitm i spółka.

Dawno nie było tak super zespołu na polskiej scenie teamspeak 3.

Ze względu na pseudo hakierów, chamskie zachowanie oraz pychę jak i arogancję Administracji, nie polecam.

Nawet nie wejdę na serwer, bo szkoda żebyście moje IP mieli.

Prezentację ciężko się czyta, wogóle nie wiem, niby profesjonaliści a podstawowe błędy popełniacie.

Nie polecam, nie pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Matitm i spółka.

Dawno nie było tak super zespołu na polskiej scenie teamspeak 3.

Ze względu na pseudo hakierów, chamskie zachowanie oraz pychę jak i arogancję Administracji, nie polecam.

Nawet nie wejdę na serwer, bo szkoda żebyście moje IP mieli.

Prezentację ciężko się czyta, wogóle nie wiem, niby profesjonaliści a podstawowe błędy popełniacie.

Nie polecam, nie pozdrawiam

Ojć Pantoflarzek za dobrze mnie nie znasz a oceniasz , oceniasz mnie po tym co mówią ci inni trochę śmieszne wiesz widać co nie którym żal dupę ściska że mam legalną licencje nie to co połowa tego społeczeństwa Crack Licencja już dawno w nic sie nie bawiłem prowadzę serwerek spokojnie więc nie wiem o co się trzepiasz Pozdrów Tam Gremsonkowy Team ROKAT wielkie pseudo hakjery które tak na prawdę gówno potrafią ;).

owner.png

Opublikowano

xD xD xD

Nie mówiłem nic o licencji, nie wiem czemu wyciągnąłeś ten wątek.

Czyżbyś miał coś do ukrycia?

Jeszcze żeby mnie to obchodziło to bym drążył temat, ale niestety mam to gdzieś.

"trzepać" to możesz wiesz co ;)

A tak wogóle, nie wiem czemu otwierasz kolejne wątki o których również nie wspomniałem.

Jak widać po zachowaniu wyżej, Ty nawet nie potrafisz przecinka w zdanie wstawić, bo jeżeli to ma być jedno zdanie, to strasznie ciężko sie to czyta.

Jeszcze żeby nie było że nie na temat, nie wchodzcie tam, bo jeszcze wam zaczną czymś grozić albo IP rozdawać. Naprawdę. Nie polecam.

Wychodzę z tej tragedii którą nazywacie prezentacją serwera.

Elo.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

xD xD xD

Jeszcze żeby mnie to obchodziło to bym drążył temat, ale niestety mam to gdzieś.

A tak wogóle, nie wiem czemu otwierasz kolejne wątki o których również nie wspomniałem.

Jak widać po zachowaniu wyżej, Ty nawet nie potrafisz przecinka w zdanie wstawić, bo jeżeli to ma być jedno zdanie, to strasznie ciężko sie to czyta.

Jeszcze żeby nie było że nie na temat, nie wchodzcie tam, bo jeszcze wam zaczną czymś grozić albo IP rozdawać. Naprawdę. Nie polecam.

Elo.

Grozić adresami to ty grozisz i nie generuj spamu zbędnego.

Opublikowano

xD xD xD

Elo.

Powiadasz, że @Pantoflarzek grozi innym to może zaprezentujesz nam tutaj jakieś dowody? :) Jeżeli chodzi o Pantofla to mogę polecić w 100% tego pana, za każdym razem kiedy do niego napiszę, nawet jeśli jest zajęty i tak znajdzie chwilę by ze mną porozmawiać i udzielić pomocy więc nie wiem po co piszesz takie brednie skoro i tak nikt w to nie uwierzy. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

xD xD xD

Elo.

Powiadasz, że @Pantoflarzek grozi innym to może zaprezentujesz nam tutaj jakieś dowody? :) Jeżeli chodzi o Pantofla to mogę polecić w 100% tego pana, za każdym razem kiedy do niego napiszę, nawet jeśli jest zajęty i tak znajdzie chwilę by ze mną porozmawiać i udzielić pomocy więc nie wiem po co piszesz takie brednie skoro i tak nikt w to nie uwierzy. Nie pozdrawiam.

To jeśli mówisz, że nas ts grozi adresem ip udowodnij to, a nie piszesz  bzdury.

Opublikowano

@мαтι™.

Ty tam lepiej idź na ts69 Dejmienowi dupsko lizać bo ci konkurencja aka Mondey rośnie.

O lizaniu dupy Dejmienowi to ty sam najlepiej wiesz jak to się robi więc nie gadaj na innych gdyż sam jesteś w tym mistrzem :)

co do hostingu nie chwaliłbym się nim tak bo wcale nie jest taki super hiper ekstra wydajny a tym bardziej pod względem zabezpieczeń o czym sami się wczoraj przekonaliście ;D

Narka :)

Opublikowano

Proszę o spokój. Zaczyna się robić syf w temacie, jeżeli się nie uspokoicie będziemy musieli gwałtowniej zareagować. 

Zachowajcie kulturę w dyskusji i wypowiadajcie się na temat. 

Opublikowano

Nawet tam nie wbijam ze względu na IP ;) Serwerka nie polecam.

Opublikowano

Oj nie wiem czemu tak sądzisz kolego my to nie pgc że sprzedajemy adresy ip widać po prostu nie polecasz iż nie poleciłem twojej prezentacji bo crack.

owner.png

Opublikowano

Oj nie wiem czemu tak sądzisz kolego my to nie pgc że sprzedajemy adresy ip widać po prostu nie polecasz iż nie poleciłem twojej prezentacji bo crack.

Jakiej mojej prezentacji goścu? xD Jak ja nawet nie wrzuciłem swojego ts na forum ;) Niedługo będzie wrzucane :) Więc proszę cię nie ośmieszaj sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...