Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o Rakanie?

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Broken skillset, proste skille ale duzo mozliwosci, playstyle jak tankiem a tankiem nie jest przez co trzeba nim cos tam umiec grac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Postać bardzo denerwująca, tak jak wyżej ma przesadzone skill'e. Bardzo denerwujące jest to, że praktycznie grając niemobilnym ADC nie da się przed nim uciec. Gdy widzę Rakan'a, który odpalił R'ke, to mam już wiem, że nie ma sensu uciekać.

Opublikowano

Jak adc nowego jeszcze przezyje to supporta bedzie gorzej. Gralem przeciwko niemu i mocny jest poprostu . Wyczuwam nerfy.

Opublikowano

W tym momencie gram tylko Rakanem. Moim zdaniem nie jest aż tak mocno przesadzony jeśli chodzi o np. trejdy na linii. Bardziej użyteczny robi się w walkach 5v5. 

signature-J2RJD3Z9.png

Opublikowano

nie jest to pick na low elo to na pewno, myślę, że można tego  czempa spokojnie wrzucić do worka z "yasuo", "riven", "azir", "vayne", ale nie o tym temat, generalnie champion raczej tylko dla osób którzy mainują supporta i wiedzą jak grać nie mając farmy czy adventage lvl'a

duży minus rakana to na  pewno lane phase, jest po prostu  arcy c*****e, nie oferujące nic adcarry, co ciekawe riot miał w zamyśle by linia "rakan xayah" była super, a to jedno z k***a najgorszych połączeń bottom lejnu atm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...