Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Servera ....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka założyłem dziś server i wszystko jest ok założyłem GM ale chce isc do 2 miasta w chodzę do teleporta i obraz chodzi postać znika i się wylogowuje potem jak się loguje to postać podnosi rękę i nic się nie dzieje ;/ mam neostrade w portmap świeci się jeden na czerwono

@edit

Mam około 25 portów 13004 świeci sie na czerwono

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Siemka założyłem dziś server i wszystko jest ok założyłem GM ale chce isc do 2 miasta w chodzę do teleporta i obraz chodzi postać znika i się wylogowuje potem jak się loguje to postać podnosi rękę i nic się nie dzieje ;/ mam neostrade w portmap świeci się jeden na czerwono

@edit

Przykro mi, ale masz strasznego pecha- port 13004 odpowiada za pojawianie się/logowanie właśnie w mieście drugim.

Zobacz czy nie masz czasem 2 razy odpalonego PortMap'a i 2 razy port 13004- mi się to przydarzyło. Sprawdź też czy port ten jest u Ciebie dobrze skonfigurowany.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

@edit

Przykro mi, ale masz strasznego pecha- port 13004 odpowiada za pojawianie się/logowanie właśnie w mieście drugim.

Zobacz czy nie masz czasem 2 razy odpalonego PortMap'a i 2 razy port 13004- mi się to przydarzyło. Sprawdź też czy port ten jest u Ciebie dobrze skonfigurowany.

Mam nadzieję, że pomogłem.

Pozdrawiam.

EDIT: Bardzo przepraszam za double'a, proszę moderatora o usunięcie tego posta! Przeglądarka mi się zacięła, nic nie mogłem zrobić :( Jeszcze raz bardzo przepraszam, proszę szanownego modka o usunięcię tego posta!

Edytowane przez Roue
Opublikowano

No dobra jest na zielono przez teleport przejdę do m2 itp ale jeśli chce przez teleportera to stoi w miejscu i wyloguje mnie potem jak loguje się daje na postaci tak a on trzyma rękę w górze i dalej nic ;/

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-