Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S-24H.pl | Reaktywacja

Sylasta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

S-24H.pl

Witam. 

Dzisiaj powstał na nowo stary serwer S-24H.pl

Na dzień dzisiejszy skład Administracji wygląda następująco:

Właściciel - Sharpp
Opiekun - ShutUP

Opiekun - SeMiX

Na dniach powinny pojawić się osoby,które zarządzały starymi wersjami S-24H.PL m.in.:

- Kris

- Danny

- Bicus

- Adek1910

Oferujemy:

Serwer VPS KVM Hosteam

Automatyzacje ABot & MBot

512 Slotów

Music Boty

Motto Serwera:

Stały adres dla stałych Użytkowników

Zapraszamy starych Użytkowników oraz nowych Graczy, którzy oczekują szacunku od Administracji.

Serwer S-24H.pl zaczął swoją historię w 2014 roku po rozpadzie jednego z większych serwerów tamtych czasów. Zapraszamy serdecznie szczególnie pojedyńczych Użytkowników jak i małe i duże gildie. 

==============================================

Ps. Osoby typu.: Predator, Rokat, Gronek, Reedu, (TS-Hajs/Ts3-Hajs) NeXt - co pobiera pliki przez telnet, TireX od backdorowania skryptów minecraft. itd. itp. i ich wielbiciele lub nołnejmy które są ich fanami czy jak kto uważa nie komentować negatywnie skoro serwer powstawał kiedy wy wchodziliście pod szafę na stojąco.

Poszukujemy osób na stanowisko:

Admin x10

Moderator x20

Test Admin x5

Pozdrawia Ekipa S-24H.pl (Przeciwko pseudo DDoSerom itd itp)

Opublikowano

NIE POLECAM.

Po wejściu na centrum pomocy zapytałem się czy są tam jakieś fajne rangi, po czym sam właściciel wyzwał mnie od pedałow i zapytał się czy sam wyjdę, czy ma mi w tym pomóc.

EDIT:

Tak kolego, miałem nick 'Freeway'.

Opublikowano

@noname

@Kalambur99

1. Serwer jest złączony z 2 domen dlatego 2 nazwy i to oficjalne nazwy nie podpięte domeny po kradzieży

2. Osoby pokroju wymienione w PS. i ich wielbiciele nie komentować bo was szkoda...

TURKI SIĘ O WAS MODLĄ <3

Opublikowano

Wypowiadasz się z drugiego konta i robisz nie potrzebny spam. 

Krótkie słowo na S lub W, które słyszysz często.

_

Proszę o usunięcie nie potrzebnego spamu.

Opublikowano

Nie rozumiem chamskiego podejścia do osób komentujących prezentację...

Sharpa oraz ShutUpa znam z projektu w którym kiedyś braliśmy udział.

Do nich większych zastrzeżeń nie mam, lecz wiem, że byli oni chętni do chamskich reklam i pewnego ogólnego chamstwa który nawet kiedyś jeden z Panów skierował na mnie i Właścicielkę która kiedyś ze mną prowadziła serwer.

Prezentacja jest brzydka. Full stop.

To jest fajne:

Apache2 Debian Default Page

A co do serwera, no cóż wszedłem.

Przenieśli mnie do siebie, brak profesjonalizmu, jeden drugiego obraża pod nieobecność.

Wogóle o czym do mnie, przeklinają w kierunku wszystkiego - jeden "sra" na drugiego, drugi "wali" na trzeciego.

Poziom dyskusji - patologia. 

Nie polecam.

Nie pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie rozumiem chamskiego podejścia do osób komentujących prezentację...

Sharpa oraz ShutUpa znam z projektu w którym kiedyś braliśmy udział.

Do nich większych zastrzeżeń nie mam, lecz wiem, że byli oni chętni do chamskich reklam i pewnego ogólnego chamstwa który nawet kiedyś jeden z Panów skierował na mnie i Właścicielkę która kiedyś ze mną prowadziła serwer.

Prezentacja jest brzydka. Full stop.

To jest fajne:

Apache2 Debian Default Page

A co do serwera, no cóż wszedłem.

Przenieśli mnie do siebie, brak profesjonalizmu, jeden drugiego obraża pod nieobecność.

Wogóle o czym do mnie, przeklinają w kierunku wszystkiego - jeden "sra" na drugiego, drugi "wali" na trzeciego.

Poziom dyskusji - patologia. 

Nie polecam.

Nie pozdrawiam.

0 szaczunku dla osób,które w dawnych czasach byli zerami i zostaną zerami. Nie wiem.... szkalujesz dupę nie wiadomo do kogo,a chcesz być fajny ? Wchodzisz na nie swojej fladze i się cieszysz,że perma nie złapałeś,a ni bot Cie nie wyjbał mimo tego,że dostawałem spam odnośnie twojego adresu.... Wyjdź i nie wracaj

_

Exit please .... he stupid people for the noob and fake....

Opublikowano

Dobry wieczór. Proszę o zachowanie kultury w dyskusji. Jeśli upomnienie nie zadziała, będziemy musieli zareagować inaczej. 

Opublikowano

Osobiście Neutral. Serwer sam w sobie fajnie wygląda , dobrze zabezpieczony lecz administracja pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Mieszkam w UK od 12 lat, masz fajne boty widze  :((

Widać chyba z kim tu mamy doczynienia.

Po "rozmowie" z Administracją widać odrazu, że szacunek dla użytkownika równa się 0 - nie wspomnę tu wogóle o prostactwie.

Rozmawiając po polsku, w języku ojczystym, Administator zachowywał się conajmniej jak burak ze wsi który albo udaje, albo faktycznie nie rozumie, co się do niego mówi.

Jeszcze dowiedziałem się że w sumie to któryś z Adminów może spowodować że już więcej nie skorzystam ze swojego internetu.

Jak będziecie grozić każdej osobie która wejdzie na serwer, daleko zajdziecie.

....

By the way, your written English is clearly very sophisticated and of a high standard :P

....

Wychodzę z tematu bo nie mam tendencji do babrania się w śmieciach aka tego typu dyskusjach.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Sam serwer bardzo ładnie się prezentuje.

Mogliście się bardziej postarać nad prezentacją, która by lepiej zachęcała na serwer.

Zastanawia mnie jeszcze wasza licencja ale to normalność.

Życzę samych sukcesów w rozwijaniu serwera.

P.s. fajna stacja na poczekalni :lenny:

Opublikowano

@Pantoflarzek

Wpadasz jako posłaniec i udajesz kto Cie wie...

@Lukass

Dzięki za opinie jednakże prezetnacja jest słaba ze względu na to,że nie ma ona zachęcić pospolitych Użytkownikow typu wejde i wyjdę tylko jak motto samo głosi "Stały adres dla stałych Użytkowników".... Nie potrzebny mi jest fejm,a komentarze od posłańców i wielbicieli wymienionych w post scriptium to mam głeboko.... Każdy z nich się przekonał i każdy wie... Negatywne opinie mogą być ich wielką stroną mimo to, że oni bardzo starali się,aby mój serwer zdechł to i tak ich padały.... Więc skoro takie osoby się rzucają, a i tak udowdnili w czasach kiedy TS3 dopiero się rozwijał to dziekuje bardzo....

Opublikowano

Powiem tak najpierw minusy:

- Brak porządnej prezentacji 

- Zero profesjonalizmu od administracji

- Serwer nwm czy jest skończony czy nie dla mnie wygląda jak by był nadal w budowie

- Brak banneru na TS3

- Strona www nie działa

- Chamskie zachowanie od administracji

- Brzydki układ kanałów

To teraz plusy :D

+ Boty

+ Lokalizacja PL

+ Licencja 512 Hostowana o ile nie crack ale nie wchodzę w to :P

To tyle z mojej opinii ogólnie powiem tak
Prezentacja serwera pozostawia wiele do życzenia, Ts nie dopracowany popracujcie nad nim jeszcze zróbcie wszystko na ostatni guzik i dopiero wrzućcie porządną prezentacje 

Popracujcie nad zachowaniem i kontaktem z innymi użytkownikami to że macie rangę ASQ/Właściciel nie oznacza że macie za wszelką cenę pokazywać kto tu rządzi wywyższając się
Całość 3/10 
Nie siedział bym na takim TS3 ale kto co woli 
Nie Dla mnie :P

banner1.gif

Opublikowano

Trochę wypowiem się na temat.

Coraz więcej serwerów, takich jak twój wychodzi "gówniane". Ja się zastanawiam jak można zrobić taki serwer, który wygląda jak syf i niczym się nie różni. Jeżeli masz coś tworzyć, to twórz to tak jak trzeba. A nie, wyskoczysz z jakąś gównianą prezentacją oraz chamską "administracją" , jeżeli można ich tak nazwać...ale raczej wątpię bo zachowują się jak patologia.

Kieruję teraz to do niektórych serwerów/projektów które chcą stworzyć. Jeżeli macie "idioci" robić jakiś serwer i zachęcać użytkowników, to zastanówcie się kilkanaście razy. Teraz wychodzi na tym mpcforum gównianych serwerów ,że aż odechciewa się na nie patrzeć. Nie które "prezentacje" powinny lądować do Archiwum lub do kosza. Nawet nie wiem, czy można ten serwer nazwać "prezentacją", lub serwerem.

Nie polecam.

Opublikowano

Coraz więcej serwerów, takich jak twój wychodzi "gówniane". Ja się zastanawiam jak można zrobić taki serwer, który wygląda jak syf i niczym się nie różni. Jeżeli masz coś tworzyć, to twórz to tak jak trzeba. A nie, wyskoczysz z jakąś gównianą prezentacją oraz chamską "administracją" , jeżeli można ich tak nazwać...ale raczej wątpię bo zachowują się jak patologia.

Kieruję teraz to do niektórych serwerów/projektów które chcą stworzyć. Jeżeli macie "idioci" robić jakiś serwer i zachęcać użytkowników, to zastanówcie się kilkanaście razy. Teraz wychodzi na tym mpcforum gównianych serwerów ,że aż odechciewa się na nie patrzeć. Nie które "prezentacje" powinny lądować do Archiwum lub do kosza. Nawet nie wiem, czy można ten serwer nazwać "prezentacją", lub serwerem.

Nie polecam

Prezentacja jest po prostu informacją o reaktywacji serwera. Serwer jest zrobiony autorsko, a widzę, że boli Cie układ kanałów bo nie jest jak na każdym serwerze ? Patologie tworzysz sam takimi o to postami.

-----------------------------------------------------------------------------------

Pozdrawiam "chamskie reklamy" serwera E-SPE*K24 eu

Opublikowano

Nie polecam

Prezentacja jest po prostu informacją o reaktywacji serwera. Serwer jest zrobiony autorsko, a widzę, że boli Cie układ kanałów bo nie jest jak na każdym serwerze ? Patologie tworzysz sam takimi o to postami.

-----------------------------------------------------------------------------------

"Serwer jest zrobiony autorsko" hhahahahahahha, takie bajki to ty możesz opowiadać, dziecku który jeszcze praktycznie nie zrozumie. Co ma mnie boleć, że prawie na każdym serwerze jest taki sam układ kanałów? Tworzę patologię takimi postami, tutaj się mylisz...w sumie ty nie wiesz co to za słowo "patologia". Nie mam zamiaru, prowadzić tą "śmieszną rozmowę" przez forum, bo to nic nie da. I tylko dostanę ostrzeżenia...

Żegnam i nie pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem tak. Wiesz że jest takie coś jak "Prawa autorskie"? O co mi chodzi? O to że ikon się nie kradnie. 

Jeszcze dzisiaj idę do administratora TS3 z którego zajomałes ikonki ;) Więc radzę ci je zmienić.

* Ikonki na kanałach Adminów i z rangi właściciel ;)

Nawet nazwy botów nie umiecie zmienić, a M-bot pewno crack bo jak inaczej. Licencja pewno crackowana, a jak nie to pokaż dowód że ją otrzymałeś ;) Ikony naje**ne jak nie wiem, brzydko to wygląda. W informacjach jest kanał regulamin ale samego regulaminu BRAK, tak samo Historia serwera + doróbcie sobie banner ;)

A co do przedstawienia samego serwera to wygląda to brzydko, sam tekst nie zachęci innych do korzystania. Pozdrawiam :)

Edit: Bot na poczekalni gra o tyle za głośno że mnie uszy bolą od niego ;)

Opublikowano

Powiem tak. Wiesz że jest takie coś jak "Prawa autorskie"? O co mi chodzi? O to że ikon się nie kradnie. 

Jeszcze dzisiaj idę do administratora TS3 z którego zajomałes ikonki ;) Więc radzę ci je zmienić.

Nawet nazwy botów nie umiecie zmienić, a M-bot pewno crack bo jak inaczej. Licencja pewno crackowana, a jak nie to pokaż dowód że ją otrzymałeś ;) Ikony naje**ne jak nie wiem, brzydko to wygląda. W informacjach jest kanał regulamin ale samego regulaminu BRAK, tak samo Historia serwera + doróbcie sobie banner ;)

A co do przedstawienia samego serwera to wygląda to brzydko, sam tekst nie zachęci innych do korzystania. Pozdrawiam :)

Po części się z Tobą zgodzę ale każdy może sobie napisać wszelkie prawa zastrzeżone lecz musisz mieć to zgłoszone w odpowiednim miejscu - takie gadanie nic nie da..

Widziałem tylko ABota a gdzie Mbot ?

lubie-to-png.png

Opublikowano

Po części się z Tobą zgodzę ale każdy może sobie napisać wszelkie prawa zastrzeżone lecz musisz mieć to zgłoszone w odpowiednim miejscu - takie gadanie nic nie da..

No właśnie, wszędzie wpisane "M-Bot" co mnie śmieszy bo go nawet tam nie ma  :D 

Kilka ikonek ma zgłoszone to w odpowiednim miejscu więc się nimi zajmą :)

Opublikowano

No właśnie, wszędzie wpisane "M-Bot" co mnie śmieszy bo go nawet tam nie ma  :D 

Jeżeli ma zgłoszone prawa to zmienia postać rzeczy :)

Pisać sobie każdy może. Jednak dziwi mnie, że ktoś sobie zastrzega prawa do ikonek na ts3

lubie-to-png.png

Opublikowano

No właśnie, wszędzie wpisane "M-Bot" co mnie śmieszy bo go nawet tam nie ma   :D 

Jeżeli ma zgłoszone prawa to zmienia postać rzeczy :)

Pisać sobie każdy może. Jednak dziwi mnie, że ktoś sobie zastrzega prawa do ikonek na ts3

No wiesz, to już jest zależne od nich czy im potrzebne te prawa pod ikonki. Chcą się wyróżnić aby nie było nigdzie tych samych ikonek więc trzeba :D Ja zmykam z tematu bo pewno zaraz warna za robienie spamu dostanę.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm... Minusy :

- @Pantoflarzek zwrócił wam uwagę z tym Qqwntfr.pngale wy dalej nie usunęliście :D

- Ułożenie kanałów byle jakie

- Muzyka na poczekalni.... Szkoda gadać

- To jest interesujące ! Wbijam na serwer a tu jakiś opiekun na poczekalni gada że bot mu uciekł i przerzucił go na poczekalnie xD

- Brak banneru ! Nawet gotowca z MPC

- Pewno Crack licka

- Nie wiem po co wam 2 boty :D

Plusy :

+ Boty

+ Szybka pomoc ze strony administratorów

Końcowa ocena : 1,5 / 10 ;*

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Nie polecam

"Serwer jest zrobiony autorsko" hhahahahahahha, takie bajki to ty możesz opowiadać, dziecku który jeszcze praktycznie nie zrozumie. Co ma mnie boleć, że prawie na każdym serwerze jest taki sam układ kanałów? Tworzę patologię takimi postami, tutaj się mylisz...w sumie ty nie wiesz co to za słowo "patologia". Nie mam zamiaru, prowadzić tą "śmieszną rozmowę" przez forum, bo to nic nie da. I tylko dostanę ostrzeżenia...

Żegnam i nie pozdrawiam.

Nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę albo odstaw.. A jak chcesz oczerniać czekam na dowody,że serwer jest skopiowany... Bo jak na chwilę obecną robisz pajaca z siebie jak dla mnie i sztuczne zamieszanie... Bo ja Ci mogę przyprowadzić 3 osoby, które były w trakcie tworzenia serwera, gdzie robiłem go sam :] Więc jak wyżej. Dowód później oczerniaj bo słowo "idiota jest z byt dobrym słowem, aby opisać Twoje zachowanie.

Opublikowano

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać ? Ikonki są udostępnione publicznie na forum więc przejrzyj dobrze forum,a następnie się wypowiadaj. Jeśli masz dowody na to,że używam M-Bot crack lub ABot crack czy też licencji CRACK to proszę udowodnij mi to,a nie tylko mówisz. Bo szkoda czytać i odpisywać skoro nikt nie popiera tego żadnymi dowodami. Zaczniecie udowadniać,że są cracki to wam udowodnię, że wszystko jest oryginalne. Nie wypowiadaj się bez dowodów i nie udawaj takiego głupiego... w głębi duszy jestem przekonany,że kiedyś to zrozumiesz... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...