Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje pluginy serwera minecraft.. SPRZEDAM!

krzysio1234936

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: pluginy z mojego starego serwera. Kiedyś [ PlaySV ] grało po 50 osób..

Kontakt: Forum

Opis: Są to pluginy oraz skrypty z mojego autorskiego serwera. Wszystkie skrypty są autorskie, pluginy są edytowanie, wszystkie pieknie miód malina:C

Oczekiwana cena: 30zł Psc. Może być 20zł. ( chce się tego pozbyć )

- [[[[[[[[ Serwer Demo Tych Pluginow: brixcraft.ench.pl ]]]]]]]] -

-  [[[[[ SERWER TESTOWY ]]]]] -

post-857498-0-42933200-1493472350_thumb.png

post-857498-0-83009500-1493472350_thumb.png

post-857498-0-62225300-1493472351_thumb.png

[center][img]http://i.imgur.com/Uef6Fc1.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Z tego co widzę to animatedmotd i essentials (z tym drugim mogę się mylić). Nic ciekawego nie pokazałeś na tych screenach. Co do skryptów to nie te czasy, teraz każdy już wie, że one obciążają serwer.

Czyszczenie chatu i automsg to są pewnie te skrypty. Jak byś mógł pokazać jakieś ciekawsze rzeczy to czekam np. gildie, drop. Co do sklep sms jest tego wiele w internecie + każdy hosting preferuje itemshop z wieloma metodami płatności. Napisanie, że pluginy są bardzo wydajne nie wystarczy mógłbyś przynajmniej napisać jakie to pluginy, jaki tryb.

Pozdrawiam i czekam jak masz trochę więcej do pokazania.  ;)

Opublikowano

Z tego co widzę to animatedmotd i essentials (z tym drugim mogę się mylić). Nic ciekawego nie pokazałeś na tych screenach. Co do skryptów to nie te czasy, teraz każdy już wie, że one obciążają serwer.

Czyszczenie chatu i automsg to są pewnie te skrypty. Jak byś mógł pokazać jakieś ciekawsze rzeczy to czekam np. gildie, drop. Co do sklep sms jest tego wiele w internecie + każdy hosting preferuje itemshop z wieloma metodami płatności. Napisanie, że pluginy są bardzo wydajne nie wystarczy mógłbyś przynajmniej napisać jakie to pluginy, jaki tryb.

Pozdrawiam i czekam jak masz trochę więcej do pokazania.  ;)

Pluginy są wydajne. Pliki są stare a skrypty nie obciążają aż tak bardzo serwera :P

------------

IP SERWERA DEMO: brixcraft.ench.pl [ Wersje 1.7 - 1.8 ] ....

Wszystko tam masz do sprawdzenia:P

------------

@ref

Opublikowano

Jestem na serwerze i powiem tak, że dupy nie urywa ;/ Mh-drop i funnyguildsy. Jedynie podoba mi się kolorystyka ale to chyba nie jest taki wysiłek. Też ładnie zablokowane permisje ;p

Opublikowano

@up poprostu zależy mi na 20zł psc, nic więcej. Nie będe i tak tego serwera rozkręcał. A mam jeszcze wiele paczek różnych moich serwerów:) Zgłoś sie na PW.

• 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...