Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Statystyki i wierzchowiec

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie dropka 35lv na metki/eventy/odłamki itp. typowa postać która stoi z lvlem, wbija skille i dropi. Wymaxowałem siłe i nie rozdawałem dalej, reszte pkt dodac w zręke pod wieksze hity czy w wit zeby wiecej hp i defa było? Eq buty bransa 1.5k pz nasior 2k pz ebo+9 5katna+9 zelak+9 smierta+9 kd+4 1.5k pz 10 do pz (zmienie raczej na hp+wartość) fms+9 sr36 8omdlenie kd+4, moze riba jakiegos ogarne. I teraz sprawa wygląda tak, mam 70kk i chce kupić wierzchowca, sprzedam yy+9 to bede miał 200kk+ luźno i nie wiem czy kupić dzika wojennego 20% na moby czy taniej wilka wojennego 10% na kryta i wtedy starczy mi na nasior 10 kryta wiec bede mial 28 na kryta lacznie z kd w fmsie, ale strace 2k pz z nasiora i 20% na moby z dzika. Która opcja bedzie lepsza?

Opublikowano

Jak w m2 bedziesz bić to idź max pod dmg, krytyk. Jeśli chcesz na lepsze mapy to bez HP się nie obejdzie.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Do m2 też mam zamiar wbić podropić czasem, ale raczej myślę od razu o metkach 45 w dolinie, może pustynia/sohan też więc faktycznie staty w wit dodam, bo te 18pkt zrecznosci nie podniesie hitów nie wiadomo jak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...