Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z botami na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie chodzi o boty które są na mpc forum typu "abot,ibot,pokebot by yuri,multi bot, wszystkie wchodzą mi na serwer ale po chwili dostają connection lost czym to jest spowodowane że tak się dzieje nigdy nie miałem z tym problemu :( proszę o pomoc :/ wybaczcie że temat jest tutaj ponieważ nie mam pojęcia gdzie to napisać

"<01:43:08> "[bOT]" przełączono się z kanału "[cspacer]● Ts-Fajny.PL ●" na "TSF BOTS"
<01:43:08> Grupa kanału "Guest" została przypisana do "[bOT]" przez " Ts-Fajny.pl [Online: 15/150]".
<01:43:08> "[bOT]" przerwano (connection lost)"

jest tego więcej strasznie więcej proszę o pilną pomoc :(

Moderatorzy proszę nie usuwajcie mojego tematu jeżeli można prosił bym go o przesunięcie tam gdzie powinien on się znajdować :(

aBBJCq0.png

Opublikowano

multigaming ale zostały dodane do white listy rowież próbowałem na vps więc nic z tego postawiłem tam ts3 i bota i dalej to samo , baza danych rownież podpieta ale dalej to samo nawet próbowałem zainstalować upgrade php i nic dalej co może być nie tak , wysączyłem nawet wszystkie funkcje bota i po parę sekundach dostaje connetcion lost

ts3 stoi na slowym serwerzę 150 slotów :/

Czy boty są uruchamiane na tym samym serwerze vps czy innym i jaki to jest bot?

przeczytaj posta ;) i jest opisane jakie to boty :/

aBBJCq0.png

Opublikowano

Nie orientuje się jak jest na hostingu multigaming.

Ale widząc, że próbujesz podpiąć boty pod slotowy serwer to życzę Ci powodzenia.

Na slotowych serwerach nie masz dostępu do Query..

Proponuje kupna VPS jakiegoś.

Opublikowano

Ale widząc, że próbujesz podpiąć boty pod slotowy serwer to życzę Ci powodzenia.

Jest dostęp do ServerQuery Login tylko musisz sobie wygenerować.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Jest dostęp do ServerQuery Login tylko musisz sobie wygenerować.

Chyba tylko na multigaming

Bo za starych czasów pamiętam, że jak posiadałem slotowy serwer na Net-Speak to nie było.

Jak masz dane do ServerQuery to możesz nawet połączyć się na inne serwery.

(Kiedyś tak było, nie wiem jak jest teraz.. Nie korzystam z slotowego).

Opublikowano

multigaming ale zostały dodane do white listy rowież próbowałem na vps więc nic z tego postawiłem tam ts3 i bota i dalej to samo , baza danych rownież podpieta ale dalej to samo nawet próbowałem zainstalować upgrade php i nic dalej co może być nie tak , wysączyłem nawet wszystkie funkcje bota i po parę sekundach dostaje connetcion lost

Ten sam problem mam.

Chciałem postawić na voicevps od multigaming i boty się łączyły i wyrzuca lo po 10s. Dałem sobie spokój i kupiłem na net-speak

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ten sam problem mam.

Chciałem postawić na voicevps od multigaming i boty się łączyły i wyrzuca lo po 10s. Dałem sobie spokój i kupiłem na net-speak

Problem polega an tym ,że multigaming leci w kulki i jak mówisz im dodajcie IP do whitelisty to mówią ,że dodali a tak naprawdę nic nie zrobili.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak. Korzystaj z jednego bota, a jeśli masz problem z danym botem to zgłoś się do twórcy Bocika ;)

A co do hostingów to nie kupuj na multigaming bo oni tylko lecą w balona z użytkownikami, polecam net-speak bądź VPS na lvlup :)

Opublikowano

Dziwne że mi się łączą boty normalnie na slotówke :) w multigaming.pl

I nie nie dodaje żadnych whitelistingów kiedyś o to prosiłem ale ostatnio kupiłem nową maszyne wszedłem botami śmiga @Cloud156 jeśli problem jest nie rozwiązany zapraszam na pw chętnie pomogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...