Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić w Item Shopie?

MakaLaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem sobie 618 monet za 100 zł myślę, że opłacalne.

Mam teraz takie pytanie- co doradzali byście mi kupić, obecnie mam 54 lvl Assasin Asmodianie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nie wspierać gameforge, bo ta gra to p2w.
2. Jak chcesz cos kupować, aby sprzedawać, to hmm... lepiej sprzedawaj same Aion Coins, najlepsza opcja, bo ktos Ci powie, co masz mu kupić, a on Ci zapłaci.
3. Jeśli chodzi o rzeczy w Item Shopie, które są niezbędne to hmm... nie ma czegoś takiego. Są itemy, które ułatwiają życie jak np. różne ulepszacze, jakiś pet, ale poza tym... da się grać. 

Opublikowano

Dla osób, które zamierzają kupić w Aion Shopie Gold Packa, polecam kupić MegaPakiet dla Początkujących, na który trwa aktualnie jakaś dziwnie duża promocja :)

Normalna cena tego zestawu to 1745 Aion Coins, natomiast po zniżce tylko 119 Coins, a więc o 20 więcej niż cena zwykłego Złotego Pakietu. MegaPakiet zawiera oczywiście w sobie Gold Packa na 30 i dodatkowo 14 dni. Do tego dostajemy jeszcze sporo innych itemów - wierzchowca na 30 dni, peta plądrującego na stałe, jakieś serumki i amulety na expa, 2 sety zbroi (całkiem fajne).

https://pl.aion.gameforge.com/website/shop/category/0/item/2036/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...