Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL LOGI BAN JAK TO OBEJŚĆ

kuba0054

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Ma ktoś jakiś pomysł jak obejść na aktualnym Metin2 PL gameguard (hackshield)?

Chciałbym sobie pograć na modzie ale ostatnio za to 2 moje konta poleciały na podstawie logów 

znalazłem coś na necie ale to juz jest stare i nie ma tych plików już.

http://www.mpcforum.pl/topic/229711-tuthotjak-ominac-hackshielda/#entry1561409

Ma ktoś jakiś sposób aby te logi się nie spisywały i nie wysyłały do nich?

może coś usunąć, zmodyfikować?

i nie wiem do czego jest tam folder 

UserData

tam się zapisują nicki moich postaci.

Może tam się coś zapisuje.

Ja to po każdym wyłączeniu metka usuwam xD

Mam nadzieje że pomożecie bo jestem załamany tymi logami.

Opublikowano

ja sobie odpuszczam bocenie na main koncie, odpalam z drugiego konta mobbera i te konta co jest na nich mobber i autopickup odpalony bana wyrywają raz za razem xD

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

ja sobie odpuszczam bocenie na main koncie, odpalam z drugiego konta mobbera i te konta co jest na nich mobber i autopickup odpalony bana wyrywają raz za razem xD

To nie wiem jak ty grasz bo ja po roku grania na plu ciągle nie mam bana

Opublikowano

To nie wiem jak ty grasz bo ja po roku grania na plu ciągle nie mam bana

jak ty to robisz i jakiego masz moda?

usuwałeś jakieś pliki czy coś?

Opublikowano

Ja tam na m2bobie lecę sobie już od 2 tygodni na wetarze 50 lvl sobie dropi ciągle ulepki a drugi kopie rudy i sprzedaje już zarobiłem na trutę 46sr, stal +95b i necek. A mam tylko uruchomione 2 konta bo niestety lapek stary i laguje, a na stacjonarnym nie bd pobierał takiego syfu jak m2bob bo niby ma jakieś wirusy czy ch** wie co tam jest tak naprawdę. No, ale sam bot w sobie dobry, tylko aktualnie są jakieś problemy z farmbotem (przynajmniej u mnie go wywala i nie zmienia ch).

Opublikowano

Ja tam na m2bobie lecę sobie już od 2 tygodni na wetarze 50 lvl sobie dropi ciągle ulepki a drugi kopie rudy i sprzedaje już zarobiłem na trutę 46sr, stal +95b i necek. A mam tylko uruchomione 2 konta bo niestety lapek stary i laguje, a na stacjonarnym nie bd pobierał takiego syfu jak m2bob bo niby ma jakieś wirusy czy ch** wie co tam jest tak naprawdę. No, ale sam bot w sobie dobry, tylko aktualnie są jakieś problemy z farmbotem (przynajmniej u mnie go wywala i nie zmienia ch).

Akurat m2bob nie ma żadnych wirusów, zresztą pomyśl, program płatny i ma mieć wirusy ??

55mddg.jpg

Opublikowano

Chyba wiekszosc cheatow w .exe ma jakiegos malutkiego robaczka, ktory musi wejsc do gry w brzydki sposob ;p

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...