Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arekk233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z wejścia chciałbym powiedzieć, że sam problem nie dotyczy CS:GO,leczwątku o steamie nie mogłem na forum znaleźć. Jeżeli jest, za błąd przepraszam. Przejdźmy do głownego tematu.
Ostatnio kiedy wróciłem do domu, na ekranie komputera ukazała mi się aktualizacja do L4D2 na steamie. To nie jest dla mnie żaden problem aby taki update pobrać, no chyba że waży kilka kg to wtedy podchodzę do tego z niechęcią. Mówię sobie, no dobra, pobiore. Otwieram tą(ę?) całą zakładkę steam gdzie jest pobieranie no i wtedy zaniemówiłem. Użycie dysku wynosiło 0 kb/s a prędkość pobierania z 400kb/s spadła do 0 - 50kb/s. Muszę przyznać, że się nieźle zdenerwowałem jak na to spojrzałem. Przepatrzyłem jakieś fora, ale tam nie było nigdzie problemu z którym ja się zmagam... . Dałem sobie chwilowo spokój, bo l4d2 nie była grą w którą często grałem, lecz na drugi dzień pojawił się update do CS:GO. Była to gra w którą raczej często sobie grywałem więc nie ukrywam, że zależało mi na zaktualizowanie tej gry...  Patrząc na użycie mojego dysku na steamie i na prędkość pobierania od razu odpaliłem przeglądarke  aby poczytać coś na ten temat więcej. W trakcie szukania zauważyłem, że cs się akutalizuje. Dysk ruszył a prędkość pobierania wynosiła nadal ok. 50kb/s. Update się pobrał. Na drugi dzień znowu update do cs;go i znowu się zdenerwowałem ponieważ myślałem ze pobieranie nie ruszy lecz było tak, jak dzień wcześniej. W internecie nic na ten temat nie znalazłem ciekawego. Zacząłem więc wykonywac ''operacje'' takie dosyć standardowe. Firewall wyłączony, anty-virus'a nawet usunąłem, pamięć podręczną pobierania na steam usunąłem dwukrotnie, reset kompa oczywiście też był, reset internetu, sprawdzenie dysku czy działa poprawnie również itd... Nic nie pomogło i nadal nie pomaga. Problem pojawił się 3 dni temu i nie mam bladego pojęcia co mogłoby być jego przyczyną. Nigdy wcześniej takiego problemu nie miałem i jestem nim dość zaskoczony. Oczywiście jak to na pomoc techniczną steam, rozwiązania na to nie ma. Swojego problemu nie da sie opisać (przynajmniej ja nie znalazłem takiej możliwości). Ma ktoś jakieś ambitne pomysły? Od razu mówie że formatem lub re-instalemm steama i wszystkich gier nie jestem zainteresowany, bo jest z tym troche roboty a jakby jeszcze to nie zadziało to wszystkie gry pójdą..... , bo pobieranie nadal nie zadziała. Posiadam windowsa 10. Wina dysku nie jest to na pewno. Zapomniałem dodać, region pobierania też zmieniłem na Niemcy i też nie pomgoło.

Opublikowano

Reinstal steama.

edit

Słuchaj może akurat reinstal pomoże, czemu go wykluczasz?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Reinstal steama.

edi

Słuchaj może akurat reinstal pomoże, czemu go wykluczasz?

Po prostu moje pobieranie na steamie to jest 300-400kb/s, więc nawet jakby zadziałało to średnio mi się to wszystko chce pobierać. Da się jakoś gry na pendrive a pozniej znowu na kompa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...