Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - brak możliwości pominięcia treningu

OksEn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą, mianowicie chodzi o gry treningowe przed meczami nie da ich się pominąć, a jak skończy się czas to jest tylko opcja z powtórzeniem treningu.

Opublikowano

Wciskasz ESC. Jak nie działa to zrestartuj grę. Jeśli to nie zadziała to czeka Cię naprawa gry przez Origin.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Nie sadze aby to byla wina tylko i wylacznie karty graficznej. Ja np. mam GTX 970 i gram na stabilnych 60 klatkach w najwyzszych ustawienia, a mimo to ten blad rowiez kilka razy mi sie przytrafil. Oczywiscie tylko restart gry pomagal. ;)

Opublikowano

Jeśli nabijasz lojalność, to tak się dzieje, przynajmniej na PC. Ja też tak wielokrotnie miałem, wtedy restartujesz grę i wszystko powinno działać. ;)

Opublikowano

Co do karty mam gf gtx950, a po naprawie przez origin działa normalnie (ciekawe jak długo). I co do restartu gry to nawet po nim nie dało się pominąć. Także dzięki za pomoc. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...