Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SinusBot [nieskończoność instancji]

Hackstalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 godziny temu, Saguare napisał:

Jakie hasło jest do panelu? Bo nigdzie nie ma hasła.

Generuje się tobie hasło.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
Dnia 13.07.2017 o 21:05, Saguare napisał:

Jakie hasło jest do panelu? Bo nigdzie nie ma hasła.

Hasło jest generowane automatycznie w logach instalacji w putty bd miał zółty napis z hasłem login jest domyślny tzn. ''admin'' 

Moim zdaniem poradnik przydatny dla osób którzy mają wolny czas by wszystkie te komendy przekopiować, owszem istnieje skrypt ale fajnie że ktoś zrobił też rozpiskę komend przydatne dla początkujących którzy dopiero poznają instalacje wszystkich rzeczy tzn. MusicBotów ..... Poradnik wykonany przyzwoice:D 

Opublikowano
Dnia 7.07.2017 o 16:06, Wonoace napisał:

Bot się uruchamia lecz nie chce wchodzić na serwer.

2017-07-07T16:03:23+02:00 Closed.
2017-07-07T16:03:23+02:00 TSClient quit. LogLevel has been increased, please try to connect again to see more details.

a jaki system masz?

Opublikowano
12 minut temu, Hackstalk napisał:

a jaki system masz?

Już sobie poradziłem miałem Debian 9 ale zmieniłem na 7 i działa :D

sygnatura.png

Opublikowano
Dnia 30.05.2017 o 21:45, Mizumi napisał:

screen -AmdS sinusbot8087 ./sinusbot

nie działą to coś :X

Masz Zainstalowanego Screen Jeżeli nie to komnda: apt-get install screen

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobierałem 99 skryptów które gówno działały, ale ten poradnik pomógł bardzo :) czysto i przejrzyście oraz jest jedna ważna funkcja. DZIAŁA

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
4 godziny temu, Mizumi napisał:

działą to na ubuntu 16.04 i centos 7 ?

Na ubuntu tak co do Centos to nie wiem bo nie testowałem

Opublikowano

Przydatne, polecam.

Tylko szkoda że akurat u mnie po wykupieniu VPS na LVLUPce to sinusy nie chciały się łączyć z TSem bo blokowali serwery z hosteama :)

Opublikowano

Sam bot dużo dysku nie zużywa, po czasie daje w kość. Tutaj bardziej chodzi o łącze niż o ram czy procesor. Poradnik skopiowany z oryginalnego źródła, tylko opisane kroki.

Opublikowano
3 godziny temu, mtts. napisał:

Sam bot dużo dysku nie zużywa, po czasie daje w kość. Tutaj bardziej chodzi o łącze niż o ram czy procesor. Poradnik skopiowany z oryginalnego źródła, tylko opisane kroki.

A właśnie ze nie skopiowany pisałem go sam od początku do końca jeśli twierdzisz ze skopiowany podaj link do takiego samego 

pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 08/10/2017 o 23:54, Hackstalk napisał:

A właśnie ze nie skopiowany pisałem go sam od początku do końca jeśli twierdzisz ze skopiowany podaj link do takiego samego 

pozdrawiam

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie oskarżam cię o plagiat, oznajmiam tylko o przepisaniu komend oraz opisaniu ich przez ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...