Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E2 Bot Margonem

Mati ;P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłb

@Mati ;P

Ja mam pliki tego bota ale gdy uruchamiam ten program wyskakuje jakiś error i  program się zamyka, więc chyba już nie dziala

Mógłbyś podesłać linka ?

Mi się niestety spalił dysk twardy i wszystko poszło się walić

Opublikowano

@Mati ;P

Ja mam pliki tego bota ale gdy uruchamiam ten program wyskakuje jakiś error i  program się zamyka, więc chyba już nie dziala

bot caly czas dziala wysmienicie, wiec musi byc cos u ciebie zlego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

^ To już kwestia tego czy ktoś kto napisał dany dodatek ma mózg. ;)

Bo stawiam że jeżeli będziesz używał bota który robi sekunde w sekunde to samo co u reszty innych osób które można przykładowo zliczyć w tysiącach, to owszem, po pewnym czasie się wrąbiesz. ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś jakiegoś innego bota na e2? W tym jak stoję np. na Tolloku to czasami Wieczornica zablokuje drogę i koniec, to samo na różnych inncyh e2 z obstawami

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 28.04.2017 o 17:50, SAMOSZNIK napisał:

troche mnie zdenerwowałeś tym postem. głupie że nie za swoją prace chcesz coś w zamian.

link - http://www88.zippyshare.com/v/I0H4aNKQ/file.html

skan - https://www.virustotal.com/pl/file/3ff0ca51234bcc83ff54f95a2ff35f46e018be787d807cf7485fc152bf0fe791/analysis/

zaraz bedzie skan

On działa jeszcze? Masz może link do niego? Przez ten link jak wchodzę, to wyskakuje, że nie działa - niestety.

Opublikowano
Dnia 14.07.2017 o 15:42, alexooo napisał:

On działa jeszcze? Masz może link do niego? Przez ten link jak wchodzę, to wyskakuje, że nie działa - niestety.

Zaznacz ten link od niego, zkopiuj i wklej w przeglądarkę, mpcforum ma chyba jakieś problemy i żaden link nie działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...