Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zakładać gildie za dolary w DMGuilds ?

KrafteGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak napisać w items: żeby zakładanie gildii było możliwe jeżeli ktoś ma np. 100$ ? Daje + za poprawną odpowiedź :)

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Nie jestem w stanie nigdzie znalezc zrodla ani nawet jara tego pluginu. Czemu nie uzyjesz innych gildii?

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Nie jestem w stanie nigdzie znalezc zrodla ani nawet jara tego pluginu. Czemu nie uzyjesz innych gildii?

name: DMGuilds
version: 4.1
main: pl.dajman.guilds.Main
author: DajMan
commands:
To jest plugin funnyguilds przerobiony ma trochę więcej opcji, znalazłem go na internecie sprawdziłem jest bez backdropów i śmiga mi świetnie tylko chcę żeby tworzenie gildii było za np. 100$ albo może jest jakiś skrypt co po napisaniu /g zaloz tag nazwa wykonuje ta komende z tego pluginu i dodatkowo pobiera monety a jezeli ktos nie ma tylu wyskakuje komunikat brak monet czy cos ;d

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Bez zrodla ani nawet jara nie jestem w stanie okreslic, czy taka opcja zostala napisana. Jesli nie zostala, to albo znajdziesz zrodlo i mozna to dopisac, a jak nie to jestes zmuszony uzyc innego pluginu, do czego szczerze zachecam. Przepraszam za brak polskich znakow.

Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem

newlogo.png

Opublikowano

Bez zrodla ani nawet jara nie jestem w stanie okreslic, czy taka opcja zostala napisana. Jesli nie zostala, to albo znajdziesz zrodlo i mozna to dopisac, a jak nie to jestes zmuszony uzyc innego pluginu, do czego szczerze zachecam. Przepraszam za brak polskich znakow.

A w funnyguilds jest taka opcja ? jak tak to jak to napisać?

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

W NovaGuilds jest to wbudowane, w FunnyGuilds tego nie ma z tego co widze. Kod na to nie wskazuje, w configu tez widac tylko miejsce na itemy.

newlogo.png

Opublikowano

W NovaGuilds jest to wbudowane, w FunnyGuilds tego nie ma z tego co widze. Kod na to nie wskazuje, w configu tez widac tylko miejsce na itemy.

To skorzystam z novaguilds ale w configu ?

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Podasz mi normalnego linka do pobrania tego pluginu? na stronie mam ostrzeżenie że strona jest zagrożona ;d daj do mediafile czy do zippshare link do wersji spingota 1.7.10

Pomogę ci ;)

Link: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/novaguilds/

dziena ;)

GwKVT9z.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...