Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokexgames bot, problem

Sidd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie! Wracam do tej wspaniałej gry po 5 latach, mam takie pytanie, czy jest dostępny jakiś bot? Za czasów gdy jeszcze grałem był dostępny przerobiony elfbot, dzięki któremu można było łowić pokemony i sobie na spokojnie lvlować :) Dzięki za pomoc!

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma żadnego bot'a, coś tam brazole próbowali bazując na rozpoznawaniu danego pixela/obrazka, ale to tyle, zbyt prymitywne by nazwać "botem" 

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam!
Na sprzedaż posiadam CaveBota na serwer PokeXGames.com, działa na każdym serwerze PXG. Bot umożliwia ustawienie, aby postać chodziła zabijała pokemony, łapała pokemony, lootowała pokemony, i co najważniejsze łapała Shiny ( jest to nacisk na łapanie shiny ) Bot sam leczy pokemona, gdy ma mało życia, oraz sam używa czarów atakujących. Mogę udostępnić przechwytywanie ekranu na discordzie i pokazać jak działa bot. Po więcej informacji proszę pisać na GG - 11227131, lub priv na forum
Opłata jest miesięczna za bota 40 pln / msc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...