Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Pla

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zamierzam zadawać bezsensownych pytań typu "czy warto grać jeszcze na Plu?" tylko konkrety :D

1. Na którym serwie z obecnych gra najwięcej ludzi i na którym teoretycznie najbardziej opłaca się zacząć grać od nowa teraz. 

2. Czy będą kolejne fuzje? Coś mi się obiło o uszy, ale pytam czy są wiadome jakieś konkrety związane z tym.

3. Ostatnio grałem na Plu tak z 2 lata temu na chwilę na 35lvlu, albo nawet go nie dobiłem, a wcześniej to z 4 lata temu. I teraz pytanie, wiem, że są jakieś expione pety dziwne które dają bonusy w %, jakimiś itemkami się to karmi. Ogólnie nie ogarniam tych petów wgl. bo na privach ich nie ma jeszcze, dopiero vesteris wprowadził. Oprócz tego są jeszcze jakieś inne dziwne systemy. Nawet samej alchemii do końca nie ogarniam. Da radę to wszystko mniej więcej w miarę szybko ogarnąć? Te pety to na wyższy lvl chyba, ale mógłby mi ktoś w skrócie wytłumaczyć jak się tworzy tą alchemie i jak na niej zacząć zarabiać?

4. Będę miał na start na wymiane yangi na vesterisie warte w plnach tak 100zł około, jak znajdę fajną ofertę to wystarczy mi to żeby z sensem zacząć grę?

5. Na którym lvl lub po jakim czasie na Plu zaczyna się etap w którym trzeba inwestować w IS?

Opublikowano

Nie zamierzam zadawać bezsensownych pytań typu "czy warto grać jeszcze na Plu?" tylko konkrety :D

1. Na którym serwie z obecnych gra najwięcej ludzi i na którym teoretycznie najbardziej opłaca się zacząć grać od nowa teraz. 

2. Czy będą kolejne fuzje? Coś mi się obiło o uszy, ale pytam czy są wiadome jakieś konkrety związane z tym.

3. Ostatnio grałem na Plu tak z 2 lata temu na chwilę na 35lvlu, albo nawet go nie dobiłem, a wcześniej to z 4 lata temu. I teraz pytanie, wiem, że są jakieś expione pety dziwne które dają bonusy w %, jakimiś itemkami się to karmi. Ogólnie nie ogarniam tych petów wgl. bo na privach ich nie ma jeszcze, dopiero vesteris wprowadził. Oprócz tego są jeszcze jakieś inne dziwne systemy. Nawet samej alchemii do końca nie ogarniam. Da radę to wszystko mniej więcej w miarę szybko ogarnąć? Te pety to na wyższy lvl chyba, ale mógłby mi ktoś w skrócie wytłumaczyć jak się tworzy tą alchemie i jak na niej zacząć zarabiać?

4. Będę miał na start na wymiane yangi na vesterisie warte w plnach tak 100zł około, jak znajdę fajną ofertę to wystarczy mi to żeby z sensem zacząć grę?

5. Na którym lvl lub po jakim czasie na Plu zaczyna się etap w którym trzeba inwestować w IS?

1.podobno Negros

2.Nie wiem

3.Nie wiem xD

4.Tak

5.Mam wrazene ze po 75 no ale skille zrobisz najszybciej za 6 miesiecy bez ladowania w is'a

Opublikowano

1.podobno Negros

2.Nie wiem

3.Nie wiem xD

4.Tak

5.Mam wrazene ze po 75 no ale skille zrobisz najszybciej za 6 miesiecy bez ladowania w is'a

1. Błąd. Diumar > Samos > Wetar - najludniejsze serwery

2.Miała być ale jak to gf, przekłada z roku na rok - można się w przyszłości spodziewać serwa globalnego dla niemców, polaków itp.

3.diiim2 na yt opowiadał co i jak, ewentualnie filmy wallandera ogarnij sobie.

4. na diumarze opłaca sie startowac, małe ceny, a jak na poczatek mialbys yangi za 100zl to masz juz dobry start fms +9 30+sr juz tam kupisz za 40kk

5.Ogolnie kiedy chcesz zrobić dropka z skillami na p w tydzień to wtedy wydajesz w isa, albo gdy chcesz wbic 105 lub 120 to wtedy wydasz najwiiecej

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

To ładnie jak za 100zł będę miał około 400kk, a fms+9 30sr tylko 40 kosztuje. Tylko teraz nie wiem jak to rozegrać, standardowo wbić bodym 35lv, za te 400kk zrobić eq i powoli czytać skille, dropić, rozwijać postać? Jeszcze mi powiedz jak możesz ile w yangach bym musiał zaplacić na dzika 20% na potwory tego na 20 dni co czas leci tylko jak się jeździ

Opublikowano

To ładnie jak za 100zł będę miał około 400kk, a fms+9 30sr tylko 40 kosztuje. Tylko teraz nie wiem jak to rozegrać, standardowo wbić bodym 35lv, za te 400kk zrobić eq i powoli czytać skille, dropić, rozwijać postać? Jeszcze mi powiedz jak możesz ile w yangach bym musiał zaplacić na dzika 20% na potwory tego na 20 dni co czas leci tylko jak się jeździ

Oho, to bys przepłacił. Szczerze jak grywam na diumarze to widziałem tylko jedną taką ofertę, właśnie za 240kk albo jak nie drożej, ogólnie lepiej teraz zacząć i szukać, teraz global jest po swiętach ceny są kosmicznie niskie, więc opłaca sie wbić z gotówką i wykupić wszystko, bo za kilka dni to wszystko podrożeje. No ta bodym mozesz zacząć, bo masz jakiś start.  Standardowa procedura robisz dropka i dorabiasz sie milonów :)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...