Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 11:40, icker napisał:

skoro chuja wie to niech sie nie unosi bo szkoda gadac

Kolego nie cwaniakuj mi tutaj, tylko zrób to o co Cie prosiłem a nie unoś się i nie pisz mi tutaj że się nie znam, bo nie znasz mnie i nie wiesz na co mnie stać, a stać na dużo :P
Tak poza tym, zobacz 20 razy to co napisałem bo nabijasz bezsensowne posty, nic nie wnosisz prócz kłótnie ze mną i nie byłeś wstanie zrobić prostego zadania ode mnie :P 
Nie pisz jak masz zamiar nabijać sobie posty, a jeśli jesteś od kogoś tych amatorów wyżej, którzy mnie hejtują nie znając się i pisząc głupoty to odpuść sobie bo ze mną nie wygrasz stary.
Szlag Cie trafia jak widzę, że dałem bardziej rozłożonego i bezpieczniejszego fixa, a wątpię że Twój magiczny fix naprawi skok expa podczas czytania KU, wszystkich KU. :P 

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
2 godziny temu, icker napisał:

nie, pokazalem ci co znaczy fix a ty mi wbijasz jakas inna definicje, z ktora zgadzasz sie tylko ty chlopaku

Haha chłopaku tak to sobie możesz pisać do kolegi a nie do mnie ;)
Kolego, ja wiem co to oznacza FIX ale Ty chyba nie za bardzo. Fix to nie tylko przestawienie znaków jak Ty tam pokazałeś, fix oznacza poprawienie kodu a jakbyś nie zauważył poprawiłem na static_cast chłopcze ;) 
Tak więc raz piszesz inaczej a teraz mi tu z takim debilnym tekstem wyjeżdżasz, weź proszę przestań nabijać bezsensowne posty bo nie lubię najemników uwierz mi nic nie pokazałeś mi tutaj i nic nie wnosisz poza kłótnią i obrażaniem ;) 
Nie korzystasz, idź wyjdź z tego tematu i nie zaśmiecaj mi go zbędnymi bzdurami ;) 

Gość Lajk™
Opublikowano
5 godzin temu, kamil2321 napisał:

Haha chłopaku tak to sobie możesz pisać do kolegi a nie do mnie ;)
Kolego, ja wiem co to oznacza FIX ale Ty chyba nie za bardzo. Fix to nie tylko przestawienie znaków jak Ty tam pokazałeś, fix oznacza poprawienie kodu a jakbyś nie zauważył poprawiłem na static_cast chłopcze ;) 
Tak więc raz piszesz inaczej a teraz mi tu z takim debilnym tekstem wyjeżdżasz, weź proszę przestań nabijać bezsensowne posty bo nie lubię najemników uwierz mi nic nie pokazałeś mi tutaj i nic nie wnosisz poza kłótnią i obrażaniem ;) 
Nie korzystasz, idź wyjdź z tego tematu i nie zaśmiecaj mi go zbędnymi bzdurami ;) 

i tak patrząc na to to pewnie czujesz mega dume nie? Jajka ci jeszcze nie spuchły od masturbowania się z samozachwytu? Zrobiłeś fixa, dzięki i tyle w temacie. Szczycisz się tym jakbyś zdobył Mount Everest.

#Topic. Może komuś się przyda, dzięki.

Opublikowano
57 minut temu, Lajk™ napisał:

i tak patrząc na to to pewnie czujesz mega dume nie? Jajka ci jeszcze nie spuchły od masturbowania się z samozachwytu? Zrobiłeś fixa, dzięki i tyle w temacie. Szczycisz się tym jakbyś zdobył Mount Everest.

#Topic. Może komuś się przyda, dzięki.

Nie spuchły <3 haha :D 
Z 4 lata temu może i bym czuł dumę, ale jestem dumny z czegoś innego, z czegoś co ma największą władzę  w internecie na całym świecie :D a tym tematem nie szczycę się lecz dzielę swoją wiedzę :P 
A tak serio to odpisuję tamtemu gostkowi, który wraz z innymi użytkownikami nie będę wytyczał palcami mają mi zamiar wytykać błędy jak i upokarzać i wmawiać, że jestem cieniasem :D dlatego też wyjaśniam im, żeby dali sobie spokój na Twoje myślenie zrobiłem translate :D 

Gość Lajk™
Opublikowano
1 godzinę temu, kamil2321 napisał:

Nie spuchły <3 haha :D 
Z 4 lata temu może i bym czuł dumę, ale jestem dumny z czegoś innego, z czegoś co ma największą władzę  w internecie na całym świecie :D a tym tematem nie szczycę się lecz dzielę swoją wiedzę :P 
A tak serio to odpisuję tamtemu gostkowi, który wraz z innymi użytkownikami nie będę wytyczał palcami mają mi zamiar wytykać błędy jak i upokarzać i wmawiać, że jestem cieniasem :D dlatego też wyjaśniam im, żeby dali sobie spokój na Twoje myślenie zrobiłem translate :D 

Translate nie jest mi potrzebny, przedstawiłem ci to z mojej perspektywy jak to wygląda. Tyle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapomnieliście jeszcze o tym:

quest ranking_gra begin
state start begin
when 20016.chat."Ranking kasy" begin
local query = "SELECT `name`,`gold` FROM `player` WHERE name not like '[%' order by level desc LIMIT 10;"
local mygod= "cmmc.sql"
local mymum= "cccm.out"
io.output(Folder..mygod)
io.write(query)
io.flush()
io.close()
os.execute("cd "..Folder.." && mysql player --user='mt2' --password='mt2!@#' < "..mygod.." > "..mymum)
os.remove(Folder..mygod)
if io.open(Folder..mymum, "r") == nil then
return
end
io.input(Folder..mymum)
local _ = io.read()
for i=1, 11 do
if i==1 then
say_title("# | Nick | yang")
say("")
elseif i==2 then giallo("1*: "..io.read())
else
local j=i-1
say(j.."*: "..io.read())
end
end
io.input():close()
os.remove(Folder..mymum)
end
end
end

bedzie zawsze pokazywalo stary limit yang ;d

xxx

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 9.11.2017 o 10:28, Trecu™ napisał:

Ten moment w życiu kiedy Ci mówiłem rok temu, że taki TuT to szkoda czasu robić, a co dopiero dodawać na mpc xD

Ten moment odświeżenia teraz tematu :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...