Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znalazłem bypass ^^

doniak94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem Działający bypass lecz by on działa trzeba wpisać kod kod ten uzyskuje się płacąć kasiorkę na czyjeś tam konto :)

I tu moja proźba do was może potrafiłby ktoś złamać ten kod bądź na bazie tego cheatu zrobić taki sam bypass :)

Oto link:

To jest ukryta treść, proszę

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

nie masz wpisac kodu ale serial number xD typu XXXX-XXXX-XXXX-XXXX ;p

powodzenia w lamaniu xD lepiej jest kupic ;p znajdz se jakas stronke polecam bux.to osobiscie zarobilem $12 ;p

po za tym i tak ci to gówno da !

dlaczego??

bypass ma limit na ilosc dni poczytaj na

http://www.filebandit.com/bypass/

bypass jest od coyot'a czyli pewno z anarchy forum xD

cooltext95758519zc6.gif
Opublikowano

no dobra wiem ze na ilosc dni ale jakby go zmodowac zeby dzialal zawsze :D

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

taa kazdy by tak chcial ale nie zrobisz coyote ma 26 lat i jest zaawansowanym programista c++ razem z ekipa robia takie bajery ze nic tego nie zlamie xD zaufaj mi wiem co mowie xD

cooltext95758519zc6.gif
Opublikowano

STARY WYWAL TO GG BO DOSTANIESZ re-porta ja nie jestem hamski .... ale REGULAMIN

komentarz się u mnie nalerzy

Opublikowano

"coyote ma 26 lat i jest zaawansowanym programista c++ razem z ekipa robia takie bajery ze nic tego nie zlamie"

Trochę żal... Jak jest taki super dobry, to jakim cudem zajmuje się robieniem jakiś bypassów do soldata?! Coś mi tu nie gra... Jakby był taki dobry to by pracował jako informatyk w banku Pekao SA i robił tak zwane "bajery nie do złamania".

Opublikowano

Ale jak widać jest lepszy od ciebie.......

I nie sądzę żeby ktoś to szybko złamał........

Ale on nie jest polakiem więc raczej nie ma szans by pracował w PKO......

A po 2 to na pewno jakąś pracę ma a to robi dla funu i dla kassy więc czego się czepiasz skoro gościa nie znasz?

Ja sam go podziwiam.........................

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

"Ale on nie jest polakiem więc raczej nie ma szans by pracował w PKO......"

- Nie PKO, tylko Pekao SA, a to jest różnica -_-" A że Pekao to myślisz, że to Polski bank? Jak tak myślisz, to niezły jesteś... Chyba tylko bank założony przez jakiegoś downa by się ograniczał tylko do Polski pfff..... Jakby miał porządną pracę to by po niej odpoczywał, a nie siedział jeszcze przy kompie i programował. Mój kumpel jest programistą i po 9h programowania w pracy ma dosyć tak, że nie chce nawet słyszeć o komputerze, bo sam nie wiem jak można by 9h siedzieć przy kompie Boże.

"Ale jak widać jest lepszy od ciebie......."

- Nie jesteś w stanie tego sprawdzić. Myślisz, że ja nie umiem zrobić full bypass?

Opublikowano

@up

a może sam pokarzesz a nie

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

"To pokaz co umiesz i zrobi daj tutaj na forum"

- Ta, możecie przestaniecie tak cwaniakować? Zrobienie full bypass jest trudnę i nie każdy umie, więc trochę nie w porządku by było, że wy se gracie w soldata, a ja się męczę robiąc bypass i jeszcze mam go wrzucić za darmo na forum i powiedzieć "szanowni userzy czy jesteście łaskawi użyć mojego bypass'a?" No weźcie za wszystko trzeba płacić...

Opublikowano

No widzisz i do niczego nie doszedłeś :)

Więc po co się kłócisz?

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

zamykam temat bo niby jest bypas a go nie ma i wszyscy sie kłócą tutaj

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...