Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z loopem?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomek ma rzadką chorobę, nie czuje w ogóle bólu, przez to też nie ma prawie zębów i nie ma pół nosa bodajże. Do tego jest prawie głuchoniemy ( ? ) a i tak gra w cs'a jak szatan. Na jakimś randomowym pug'u eseowym zaczęli go wyzywać, że mówić nie umie. Zauważyli go pro playerzy, teraz dostał kontrakt streamerski od Envyus, dotowali go Frekazoid czy Moe chociażby.

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Ziomek ma rzadką chorobę, nie czuje w ogóle bólu, przez to też nie ma prawie zębów i nie ma pół nosa bodajże. Do tego jest prawie głuchoniemy ( ? ) a i tak gra w cs'a jak szatan. Na jakimś randomowym pug'u eseowym zaczęli go wyzywać, że mówić nie umie. Zauważyli go pro playerzy, teraz dostał kontrakt streamerski od Envyus, dotowali go Frekazoid czy Moe chociażby.

Z tego co udało mi się zrozumieć to że wyzywali go że jest trollem zrozumiałem i coś tam jeszcze z bindami miał które tłumaczyły jego chorobę. Dobrze zrozumiałem? Skoro nie czuje bólu to czemu płakał i olaboga :v ? Nie no zwyrolski żarcik. 

Ale trochę dziwne żeby przejmować się takimi typami i "że nie umiesz grać". Gdybym ja się tym przejmował to dawno już bym nie grał i bym się zabił bo oni mi tak mówili. Heh, nie ma to jak się przejmować opiniami randomów z jakiegoś meczu a potem jeszcze dostać za to hajs. Rozumiem typ chory i nie powinno się go wyzywać ale nie przesadzajmy, nie rozczulajmy się jak nad małym dzieckiem.

Opublikowano

jest częściowo ślepy, nie głuchy

patrząc na to, że w tej grze wzrok się przydaje to jego skill jest naprawdę duży

spełnia się chłopak i tyle, a to, że ktoś sławny zrobił z kogoś innego osobę sławną to nie jest jakiś rzadki przypadek

tenor.gif

Opublikowano

Z tego co udało mi się zrozumieć to że wyzywali go że jest trollem zrozumiałem i coś tam jeszcze z bindami miał które tłumaczyły jego chorobę. Dobrze zrozumiałem? Skoro nie czuje bólu to czemu płakał i olaboga :v ? Nie no zwyrolski żarcik. 

Ale trochę dziwne żeby przejmować się takimi typami i "że nie umiesz grać". Gdybym ja się tym przejmował to dawno już bym nie grał i bym się zabił bo oni mi tak mówili. Heh, nie ma to jak się przejmować opiniami randomów z jakiegoś meczu a potem jeszcze dostać za to hajs. Rozumiem typ chory i nie powinno się go wyzywać ale nie przesadzajmy, nie rozczulajmy się jak nad małym dzieckiem.

On raczej się wkurzył o to, że go kicknęli jak wygrywali 5-1 za niekomunikowanie się (a oni go zmutowali na początku)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...