Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziennik z gry - NosTale DE by Kyosha v2

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

REKLAMA

|

|

|

|

|

|

|

dziennik v1

http://www.mpcforum.pl/topic/1388335-dziennik-z-gry-na-nostale-de-kyosha

Witajcie w drugiej odsłonie mojego dziennika z gry na NosTale DE.

Minęło wiele miesięcy od czasu, w którym grałem na tym serwerze. Wielokrotnie zbierałem się do powrotu, lecz nigdy on w 100% nie nastąpił. Brak mi było motywacji do promowania tego serwera wśród Polskiej społeczności NosTale.

Ale dobrze...najgorsze za nami!

Kilka dni temu wraz z przyjaciółmi z Polskiego serwera powróciliśmy aby ponownie pokazać Niemiecki serwer Polskim graczom NosTale.

Ważne informacje na temat gry oraz dziennika:

• Nie będzie to "codziennik". Wpisy dodawał będę raz na jakiś czas...lecz będą one miały sens i będą przedstawiały treść, która przydać się może każdemu z Was.
  • Mam w planach przedstawiane Wam tricków, które w znaczny sposób ułatwią Wam start (oraz życie) na Niemieckiej części Nostejla (poradniki, tipy, hacki czy bugi).
  • Nie będę Wam przedstawiał moich metod zarobku. Wasze prośby nic na to nie pomogą. Mam kilka niekonwencjonalnych metod...i dzięki nim jestem osobą wyróżniającą się wśród społeczności NosTale.
  • Dziennik prowadzony będzie przeze mnie, lecz zawarte w nim będą osiągnięcia Polaków "współgrających" ze mną. Mam tu na myśli osiągnięcia całej naszej społeczności na Niemieckim NosTale.
  • Możecie komentować, dodawać własne ss'y, osiągnięcia czy cokolwiek zechcecie. Pamiętajcie jedynie, że należy stosować się do regulaminu lokalnego działu oraz regulaminu globalnego forum.

Po co takie coś?

• Każdy z nas doskonale wie, że gra na Polskim serwerze nie ma sensu. DE jest wspaniałą alternatywą, gdyż wybić się na tym serwerze bez jakiejkolwiek inwestycji jest znacznie łatwiej.
  • Warto zrobić community, które będzie się ze sobą trzymało i wspólnie stawiało czoło przeciwnością losu na Niemieckim serwerze.
  • Poznawanie nowych ludzi chyba jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziło.

Ważne informacje:

• Server Ancelloan
  • Nie powinno się używać innego języka aniżeli Niemiecki podczas pisania na chacie globalnym
  • Pisząc z Niemcami weźcie pod uwagę to, że jesteście u nich jako goście. Nie róbcie z tego serwera wiochy i zachowujcie się jak na wychowany naród przystało.

kontakt w grze:

Do postów dodawać możecie swoje nicki. Zostaną umieszczone w poście głównym, aby łatwiej było nam wszystkim się znaleźć.

»»Kyosha«« - @Kyosha

przydatne tematy:

różnice pomiędzy Polskim serwerem a serwerem Niemieckim:

www.mpcforum.pl/topic/1453006-czym-wyróżnia-się-niemieckie-nostale-od-polskiego

Spolszczenie Nostale DE:

http://www.mpcforum.pl/topic/1390559-spolszczenie-nostale-video-poradnik-download/

Zapraszam Was do dyskusji, wspólnej gry i dzielenia się swoimi osiągnięciami!

pozdrawiam

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...