Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamSpeak (Android)

tomo92s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy u Was też występuje pogłos i piski podczas rozmowy w kliencie na androida? Nie potrafię sobie z tym poradzić. 

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X

Opublikowano

Problem w tym że nawet w ustawieniach (jak nie jestem podłączony do żadnego serwera) gdy testuje mikrofon to mam to echo i piski.

Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz

Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz

Opublikowano

Problem w tym że nawet w ustawieniach (jak nie jestem podłączony do żadnego serwera) gdy testuje mikrofon to mam to echo i piski.

Może jest to wina telefonu? Podczas normalnej rozmowy wszystko jest okej? Spróbuj sprawdzić jak to wygląda podczas nagrywania na dyktafonie. Wiem że w telefonach xiaomi był problem właśnie z piskiem podczas rozmowy.

Opublikowano

Podczas nagrywania dyktafonem jest bardzo czysty dźwięk bez jakichkolwiek zniekształceń. Podczas rozmów również jest idealnie.

Opublikowano

Podczas nagrywania dyktafonem jest bardzo czysty dźwięk bez jakichkolwiek zniekształceń. Podczas rozmów również jest idealnie.

A to Ci piszczy cicho w tle? Czy zamiast dźwięku słychać pisk?

Opublikowano

Piszczy w tle jeszcze zanim coś powiem i dodatkowo jest echo jak już mówię

Opublikowano

Wybacz za to pytanie, ale może po prostu mikrofon zbiera z Twojego głośnika w telefonie i się robi echo i sprzężenie?

Opublikowano

Nie idzie tego naprawić? Dodam że jak podłącze słuchawki to mam tylko echo. Nie ma pisków. 

Opublikowano

Nie idzie tego naprawić? Dodam że jak podłącze słuchawki to mam tylko echo. Nie ma pisków. 

Masz oryginalną wersję ze sklepu play?

Opublikowano

Tak. Kupiłem wczoraj w sklepie GP.

Opublikowano

Sprzężenie zwrotne (piski, echo itp) jest czymś normalnym w aplikacji. Podczas rozmów z innymi nie ma tego efektu tak więc wszystko jest w porządku.

Temat można zamknąć:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...