Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od podstaw: do czego służy common drop item oraz częste błędy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy może ktos mi wytłumaczyć wszystko na temat common drop item lub czy moze podeslac jakis tut na temat common drop item. Czy moze ktos powiedziec co dokladnie znajdziemy w common drop item

Opublikowano

Witam czy może ktos mi wytłumaczyć wszystko na temat common drop item lub czy moze podeslac jakis tut na temat common drop item. Czy moze ktos powiedziec co dokladnie znajdziemy w common drop item

common drop item ? moze itemy które dropią? ;d wystarczy wejść i sprawdzić ;x

Opublikowano

Które itemu? Ulepszacze? Syf? przedmioty typu Ruda? JAKIE PRZEDMIOTY? taką odpowiedź to sobie wsadź w D...

Opublikowano

W common ustawiasz drop czego chcesz od broni po zmianki, szkaty.

Pierwsza liczba to od jakiego lvl poleci przedmiot potem do ktorego lvl, szansa, id przedmiotu, ostatnia liczba nie wiem do czego jest ale zostaw je bez zmian. W jednej linijce są max 4 przedmioty odpowoadające rank potwora. Czyli potowry które mają rank 0 w mob_proto bedą jako pierwsze potem dwa tabulatory i dla potowrow z rank 1 itd. do rank 3.

Opublikowano

Które itemu? Ulepszacze? Syf? przedmioty typu Ruda? JAKIE PRZEDMIOTY? taką odpowiedź to sobie wsadź w D...

Itemy, które tam dodasz... Ciężko odpalić itemproto i sprawdzić ID, które tam masz?

Generalnie to drop globalny. (Księgi typu Sun Zi, Zwoje Powrotu itp)

74f31dbf1675f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...