Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[G2A] Pytanie o kupowanie na G2A

Bonapartee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym kupić cs go na g2a ale jako iż nigdy tam nie kupowałem to mam pytanie mianowicie:

o co chodzi z tą tarczą g2a ''G2A Shield'' rozumiem że to jakieś zabezpieczenie ale wytłumaczy mi ktoś o co z tym dokładnie chodzi ?

Czy gry już abstrahując od samego cs za 40zł bezpieczne jest kupno gier za powiedzmy 15zł bez tej tarczy ?

Opublikowano

Możesz kupić, ale jak kod Ci nie dojdzie / będzie wykorzystany to g2a Ci nie pomoże.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Aha, ale szansa na to że kod będzie ''niesprawny'' jest duża ?

Jeśli osoba która sprzedaje ten kod ma 99% pozytywnych opinii to zmniejsza to ryzyko oszustwa ?

Waszym zdanie opłaca się ryzykować kupno gry za 15zł bez tej tarczy g2a ?

Opublikowano

Jeśli osoba która sprzedaje ten kod ma 99% pozytywnych opinii to zmniejsza to ryzyko oszustwa ?

Kupiłem tam spory szmat czasu temu gierkę, zapłaciłem i wszystko było git. Nie ma dużego ryzyka, to zaufany serwis no ale może się trafić przypadek jeden na ileś tam. Możesz ryzykować, to jedynie jest pomoc od serwisu ale 15 zł to nie dużo przy takich 100 jak ja płaciłem za gry ;) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kupowałem sporo gier na g2a nigdy nie kupowałem z tym shieldem. Może miałem szczęście. Niby daje to ta gwarancję ale mi nigdy się nie zdarzyło bym został oszukany.

Opublikowano

Możesz kupić, ale jak kod Ci nie dojdzie / będzie wykorzystany to g2a Ci nie pomoże.

to nie jest warunek samego udzielenia pomocy, a czasu realizacji zgłoszenia, ochrona premium można powiedzieć 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...