Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez limitu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, myślałem nad postawieniem serwera z modami i kilkoma pluginami, a więc zastanawiałem się nad ofertą NO LIMIT od Pukawki, wiadomo jakiś limit zawsze jest, ale jak jest z jakością takiego serwera? Lepiej kupić maszynę, czy warto jednak zapłacić te 24 złote za ofertę " No limit "

Jeśli przypadkiem znajdzie się tu jakiś znawca, chciałbym się dowiedzieć też jak działa stawianie serwera z modami, jest jakaś różnica?

Tak.

Opublikowano

Jeżeli chcesz założyć większy serwer to bez zastanowienia kup VPS. Jeśli natomiast chcesz postawić serwer tak około 40 graczy to kup serwer z tej oferty "bez limitu".

Opublikowano

Ogółem miałem zamiar stworzyć serwer dla znajomych, ale nic nie staje na przeszkodzie, aby stworzyć dla graczy.

Z doświadczenia wiem, że na serwerach z modami graczy jest raczej niewielu, więc oferta bez limitu powinna wystarczyć.

Tak.

Opublikowano

Ogółem miałem zamiar stworzyć serwer dla znajomych, ale nic nie staje na przeszkodzie, aby stworzyć dla graczy.

Z doświadczenia wiem, że na serwerach z modami graczy jest raczej niewielu, więc oferta bez limitu powinna wystarczyć.

Zależy od ilości modów :)

Jeżeli masz zamiar wgrywać mody to upewnij się, że hosting na to pozwala.

Odkrywca
Opublikowano

Ogl nie ma czegoś takiego jak serwery bez limitów. To jest chwyt marketingowy. Jeśli chcesz jakiś lepszy serwer o tylko vps.

Opublikowano

Ogl nie ma czegoś takiego jak serwery bez limitów. To jest chwyt marketingowy. Jeśli chcesz jakiś lepszy serwer o tylko vps.

Dobrze o Tym wiem, dlatego napisałem to w cudzysłowiach.

Jednak myślę że taki serwer będzie wystarczający pod moje potrzeby.

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...